Ανέκδοτο: Παντρεμένος άντρας, άφησε Έγκυο την Ερωμένη του. 9 Μήνες αργότερα, διαβάζει το Γράμμα της και του Κόβονται τα Πόδια!


Ανέκδοτο: Παντρεμένος άντρας, άφησε Έγκυο την Ερωμένη του. 9 Μήνες αργότερα, διαβάζει το Γράμμα της και του Κόβονται τα Πόδια!Ένας επιχειρηματίας διατηρούσε παράνομη σχέση με μία παθιασμένη Ιταλίδα για τα τελευταία δύο χρόνια. Μία μέρα, του είπε πως είναι έγκυος. Χωρίς να θέλει να του καταστρέψει την φήμη ή τον γάμο του, της είπε πως θα της έδινε ένα πολύ καλό ποσό αν γυρνούσε στην Ιταλία και μεγάλωνε εκεί μυστικά το παιδί της.

Της υποσχέθηκε να της δώσει ότι χρειαστεί για το παιδί της μέχρι που θα γινόταν 18. Εκείνη δέχτηκε με δάκρυα και τον ρώτησε πώς ήθελε να τον ειδοποιήσει όταν θα γεννιόταν το μωρό τους.

Για να κρατήσει το θέμα μυστικό, της είπε απλά να του στείλει ένα γράμμα και να γράφει ‘Σπαγγέτι’ στο πίσω μέρος. Τότε, εκείνος θα ξεκινούσε να της στέλνει τα χρήματα. Περίπου 9 μήνες μετά, γύρισε από την δουλειά και η γυναίκα του εμφανώς μπερδεμένη του έδωσε ένα γράμμα, λέγοντας: ‘Αγάπη μου, ήρθε ένα πολύ παράξενο γράμμα σήμερα.’

‘Για δείξ’το μου. Περί τίνος πρόκειται;’ είπε εκείνος.

Του έδωσε το γράμμα και μόλις το διάβασε, τον είδε να χλομιάζει και να λιποθυμάει.

Το γράμμα έγραφε:

‘Σπαγγέτι, σπαγγέτι, σπαγγέτι, σπαγγέτι, σπαγγέτι. Τρεις με κεφτέδες, δύο χωρίς. Στείλε παραπάνω σάλτσα’

Credit: hefty.co


Πηγή

Διαβάστε επίσης: