13 διασημότητες που έχουν κάποια ιδιαίτερα σημεία στο σώμα τους!

Για τους περισσότερους από εμάς, οι διασημότητες είναι συχνά είδωλα ομορφιάς και μόδας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το νεότερο πλήθος, που λατρεύει τις διασημότητες και συχνά ακολουθεί τις τάσεις που ορίζουν. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές διασημότητες, που δίνουν ως παράδειγμα τη θετικότητα του σώματος, είναι αυτές που εκτιμούν περισσότερο οι θαυμαστές τους. Ανθρωποι σαν ο Χάρι Στάιλς έχουν κανονικοποιηθεί να έχουν επιπλέον θηλές, ενώ ο Σιλ δεν ενοχλείται από τα σημάδια του προσώπου του. Αυτό λέει στους θαυμαστές τους ότι το να έχεις ένα ασυνήθιστο χαρακτηριστικό σημαίνει απλώς ότι είσαι μοναδικός.
Βρήκαμε 13 διασημότητες που θεωρούνται είδωλα, περισσότερο επειδή απολαμβάνουν ένα περίεργο μέρος ή χαρακτηριστικό του σώματος. Αυτές οι διασημότητες μας διδάσκουν ότι το να είμαστε εξαιρετικοί είναι ωραίο.

1. Η Μέγκαν Φοξ είναι εντάξει με τους αντίχειρές της.

Η 35χρονη Μέγκαν Φοξ θεωρείται μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του Χόλιγουντ, μπράβο και όλα. Οι αντίχειρες και/ή τα δάχτυλα με μπαστούνια ή ράβδους, ιατρικά αναφέρεται ως  βραχυδακτυλία , είναι μια βράχυνση των οστών στα δάχτυλα. Αν παρατηρήσετε τους αντίχειρές της, είναι κοντοί, χοντροί στις άκρες και το νύχι έχει μια καμπύλη προς τα κάτω. Είναι μια κληρονομική πάθηση και συνήθως δεν έχει καμία σημασία για την υγεία. Η Fox μίλησε για τους « αντίχειρες των ποδιών » της στο  The Tonight Show With Jay Leno , λέγοντας «είναι περίεργοι και είναι πραγματικά χοντρές». Το ξέφυγε και είπε ότι μάλλον τα είχε επειδή η μητέρα της έτρωγε πάρα πολύ τόνο όταν ήταν έγκυος στο Fox.




2. Η Kate Bosworth έχει ετεροχρωμία (διαφορετικά χρωματιστά μάτια).

Η ηθοποιός Kate Bosworth, 39 ετών, έχει μάτια με διπλά χρώματα, μπλε και καφέ. Η πάθηση είναι γνωστή ως  ετεροχρωμία ιριδίου και ο Bosworth είναι πολύ καλός γι ‘αυτό. Κάποτε είπε σε μια  συνέντευξη , «Είναι ένα ελάττωμα, ξέρεις. Το παρατηρώ περισσότερο όταν το φως είναι πολύ γκρι». Ενώ μπορεί να βάλει έγχρωμες επαφές για έναν κινηματογραφικό ρόλο, η Bosworth είναι στην ευχάριστη θέση να αφήσει όλους να δουν τα όμορφα μάτια της.




3. Η χορεύτρια Cassandra Naud έχει ένα πολύ χαρακτηριστικό σημάδι στο πρόσωπο.

Η Cassandra Naud είναι μια queer χορεύτρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας από τον Καναδά που βρέθηκε στο προσκήνιο λόγω της ασυνήθιστης ομορφιάς της. Έχει ένα μεγάλο σημάδι κάτω από το δεξί της μάτι, που ιατρικά ονομάζεται  σπίλος , για το οποίο είναι μάλλον περήφανη. Είπε σε ένα  συνέντευξή της, «Νιώθω ότι ήταν ένα τόσο θετικό πράγμα στη ζωή μου. Με βοηθά να μείνω πιο αξέχαστη, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό σε αυτόν τον κλάδο ως ερμηνευτή».




4. Ο Ινδός ηθοποιός Hrithik Roshan έχει 2 αντίχειρες στο δεξί του χέρι.

Ο Ινδός ηθοποιός Hrithik Roshan , 48 ετών, έχει 2 αντίχειρες στο δεξί του χέρι. Με το σήμα κατατεθέν πράσινα μάτια και μια μάλλον μυώδη σωματική διάπλαση, έχει χαράξει με επιτυχία μια καριέρα στο Bollywood, την ινδική κινηματογραφική βιομηχανία. Τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι θεωρούσε τους 2 αντίχειρές του γούρι και δεν θα ήθελε να κάνει επέμβαση για να αφαιρέσει έναν από αυτούς. Έγραψε επίσης στο Twitter για το πώς έκλαιγε για αυτό όταν ήταν μαθητής, αλλά τώρα, ο κόσμος το λατρεύει. Αργότερα, σε μια ανάρτηση στο Facebook, το αποκάλεσε επίσης « όμορφα ατελές ».




5. Ο Forest Whitaker έχει πεσμένο μάτι.

Ο περίφημος ηθοποιός Forest Whitaker , 60 ετών, έχει πέσει ή υπνηλία βλεφάρων, ιατρικά γνωστή ως  πτώση . Αυτή είναι μια γενετική πάθηση που κληρονόμησε από τον πατέρα του και επηρεάζει την όρασή του. Δεν τον ενοχλεί, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του σχετικά σε  συνέντευξή του . «Δεν σκέφτομαι πραγματικά αυτό το μάτι, εκτός από τις φορές που οι άνθρωποι μιλούν για αυτό, ή όταν οι άνθρωποι με φωτογραφίζουν μερικές φορές μπορεί να πουν πράγματα για αυτό. Δεν νομίζω ότι με κάνει να δείχνω άσχημα ή τίποτα. Απλώς είναι», είπε ο Γουίτακερ.




6. Ο Shaun Ross έχει αλμπινισμό καθώς και επιπλέον δέρμα στη μύτη του.

Το μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδιστής και παραγωγός Shaun Ross είναι ένας αλμπίνο Αφροαμερικανός. Ο αλμπινισμός είναι μια γενετική πάθηση που προκαλεί το δέρμα, τα μαλλιά και τα μάτια να έχουν λίγο ή καθόλου χρώμα και μπορεί να επηρεάσει άτομα όλων των εθνοτήτων. Ο Ρος δεχόταν bullying για την εμφάνισή του ως παιδί, αλλά πάντα πίστευε στον εαυτό του. Έχει ένα απλό μήνυμα προς όλους: «Δεν θέλω οι άνθρωποι να με λυπούνται επειδή δεν λυπάμαι τον εαυτό μου. Είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου και εύχομαι όλοι να είναι περήφανοι για τον εαυτό τους».




7. Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έχει μερική παράλυση προσώπου από τη γέννησή του.

Ο ηθοποιός Sylvester Stallone , 75 ετών, είναι γνωστός για τη σκληρή του προσωπικότητα στην οθόνη και το εκπληκτικό σώμα του. Όμως δεν το είχε εύκολα, γιατί όταν ο γιατρός τον γέννησε, με λαβίδα, του κόπηκε ένα από τα νεύρα του προσώπου. Αυτό άφησε το βρέφος Stallone με μερική παράλυση του προσώπου στην αριστερή του πλευρά, επηρεάζοντας το χείλος, το πηγούνι και το μισό της γλώσσας του. παραδέχεται ο Σταλόνε , ως παιδί, δεν ήθελε να είναι αυτός. Με ένα πρόβλημα ομιλίας και αυτό που οι ειδικοί αποκαλούσαν «αδρανές εγκέφαλο», ο Σταλόνε στράφηκε στο bodybuilding και την υποκριτική. Τα υπόλοιπα, όπως λένε, είναι ιστορία.




8. Η Anna Paquin λατρεύει το κενό στα δόντια της.

Η ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης Anna Paquin , 39 ετών, είναι γνωστή τόσο για τη δουλειά της όσο και για το χαμόγελό της με τα δόντια. Ενώ πολλοί στον κλάδο, όπως η Dakota Johnson , έχουν χάσει το κενό στα μπροστινά τους δόντια και το θέλουν πίσω, η Paquin είναι χαρούμενη που έχει διατηρήσει τα δικά της. Δήλωσε σε  συνέντευξή της, «Λοιπόν, δεν με ενόχλησε ποτέ. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι άνθρωποι ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τα δόντια μου. Δεν είμαι καν κάποιος που χαμογελάει τόσο πολύ».




9. Το μοντέλο Khoudia Diop είναι γνωστή ως η θεά της μελανίνης.

Το 25χρονο μοντέλο από τη Σενεγάλη Khoudia Diop αποκαλεί τον εαυτό της «Θεά της Μελανίνης», λόγω του ασυνήθιστα σκούρου τόνου του δέρματός της. Ένα επιτυχημένο μοντέλο, η Ντιόπ δέχθηκε bullying ως παιδί λόγω του σκούρου χρώματός της. Αρχικά, ο Ντιόπ αντεπιτέθηκε, προσβάλλοντας τους νταήδες σε αντάλλαγμα. Τώρα, είχε άλλη οπτική. «Σήμερα, θα τους έλεγα ότι τους αγαπώ πραγματικά. Θα τους ευχαριστούσα γιατί με έκαναν να συνειδητοποιήσω πόσο μοναδική είμαι», είπε ο Ντιόπ .




10. Το μοντέλο Salem Mitchell καμαρώνει τις φακίδες της.

Το μοντέλο Σάλεμ Μίτσελ ανακαλύφθηκε στο Twitter αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία με μπανάνες , ως απάντηση στα τρολ που την αποκαλούσαν. Το Paper Magazine την προσκάλεσε να κάνει μια ταινία και από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ είναι επιτυχημένο μοντέλο, φακίδες και όλα αυτά. Ο Μίτσελ είπε ότι τα σχόλια των ανθρώπων δεν την ενόχλησαν ποτέ. Σε συνέντευξή της, δήλωσε : «Έχω βάλει ανθρώπους να λένε πράγματα για τις φακίδες μου και μικρά πράγματα για μένα, αλλά προσωπικά δεν το άφησα ποτέ να με πιάσει, μόνο και μόνο επειδή νιώθω άνετα με τον εαυτό μου και βολεύομαι με τον εαυτό μου. για πολύ καιρό. Καταλαβαίνω ότι αυτό που λέει κάποιος για μένα δεν καθορίζει ποιος είμαι».




11. Η φλεγμονή άφησε τη Mila Kunis με ετεροχρωμία.

Η Mila Kunis , 38, ήταν τυφλή στο ένα μάτι για πολλά χρόνια λόγω μιας ιατρικής πάθησης που ονομάζεται χρόνια ιρίτιδα που οδηγεί σε συσσώρευση καταρράκτη στον φακό. Με τα χρόνια, τα μάτια της έγιναν διαφορετικά χρώματα μέχρι που τελικά έκανε επέμβαση για την αντικατάσταση του ελαττωματικού φακού, κάτι που συνέβη το  2011 .




12. Ο Χένρι Κάβιλ έχει μερική ετεροχρωμία.

Ο Henry Cavill , 38, είναι περισσότερο γνωστός για το ρόλο του Superman στο DCEU (DC Extended Universe). Ενώ είναι ο κύριος Perfection στον ρόλο, έχει επίσης τμηματική ετεροχρωμία. Λίγο μόνο από το αριστερό του μάτι είναι  καφέ , αντί για μπλε.

13. Ο Ashton Kutcher έχει πόδια με ιστό.

Ο Ashton Kutcher , 44, είναι περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του σε σειρές όπως το That’70s Show , Two and a Half Men , και πιο πρόσφατα, για τον ρόλο του Steve Jobs στην ομώνυμη ταινία. Έχει δικτυωτά δάχτυλα των ποδιών και ήταν πολύ χαρούμενος που μοιράστηκε αυτό το γεγονός στην εθνική τηλεόραση, όπως έκανε στο  BBC , με τον Τζόναθαν Ρος, λέγοντας, «Έχω συνδεδεμένα δάχτυλα των ποδιών… Είναι ελαφρώς δικτυωμένα. Όταν όλα τα άλλα είναι τόσο όμορφα, κάτι πρέπει να μπερδευτεί!». Ιατρικά, αυτή η κατάσταση ονομάζεται συνδακτυλία και στην περίπτωση του Kutcher, είναι το δεύτερο και το τρίτο δάχτυλό του που είναι εν μέρει συγχωνευμένα .

Διαβάστε επίσης: