Τα 11 πιο ασυνήθιστα μοντέλα που έχετε δει ποτέ

Οι άνθρωποι με ασυνήθιστες εμφανίσεις έχουν κάθε δικαίωμα να γίνουν γνωστοί στον κόσμο της μόδας. Βοηθούν να διευρυνθούν τα όρια του πώς πρέπει να μοιάζει ένα όμορφο μοντέλο. Εμείς αποφασίσαμε να σας πούμε τις ιστορίες μερικών από αυτούς τους γενναίους ανθρώπους που δεν ντρέπονται να μην μοιάζουν με όλους τους άλλους. Αποδεικνύουν ότι οι πραγματικοί άνθρωποι είναι πολύ πιο ενδιαφέροντες και διαφορετικοί από τις ιδανικές εικόνες που βλέπουμε στα περιοδικά.


Sara Geurts

Η Sara είναι μόλις 26, αλλά φαίνεται πολύ μεγαλύτερη. Αυτό οφείλεται στο  σύνδρομο Ehlers-Danlos , το οποίο εμποδίζει την παραγωγή του κολλαγόνου που είναι υπεύθυνο για την ελαστικότητα του δέρματος. Στο σχολείο, η Σάρα ντρεπόταν για την κατάστασή της και πάντα κάλυπτε τον εαυτό της. Όμως, το 2015, βρήκε το θάρρος να αποκαλυφθεί στον κόσμο για να υποστηρίξει τις γυναίκες που συγκρίνουν τον εαυτό τους αρνητικά με τα στερεότυπα της ιδανικής ομορφιάς.




Ντάκι

Το μοντέλο Nyadak Thot από το Νότιο Σουδάν, κοινώς Duckie, μοιάζει πολύ με κούκλα Barbie. Όσο περίεργο κι αν είναι, τα ιδανικά χαρακτηριστικά της την έκαναν να δεχτεί κάποια κακοποίηση στο διαδίκτυο όταν ήταν μόλις 17 ετών. Όταν κέρδισε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό Next Top Model στην Αυστραλία, κατηγορήθηκε ότι είχε αφύσικη εμφάνιση. «Οι άνθρωποι θα λένε πάντα άσχημα πράγματα για σένα, αλλά οι απόψεις τους δεν καθορίζουν ποιος είσαι», λέει.




Caitin Stickels

HyperFocal: 0
Η Caitin γεννήθηκε με σύνδρομο cat eye, που την κάνει να φαίνεται κάπως διαφορετική στους περισσότερους ανθρώπους. Ο φωτογράφος του V Magazine , Nick Knight, είδε τις φωτογραφίες της στο Instagram και έμεινε τόσο έκπληκτος από την εμφάνισή της που την κάλεσε για μια φωτογράφιση. “Δεν ονειρευόμουν ποτέ να γίνω μοντέλο. Πάντα απολάμβανα τη μόδα από μακριά”, λέει η Caitin. Τώρα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα του κλάδου.




Κασσάντρα Μπάνκσον

Η Κασσάνδρα έπασχε από ακμή από μικρή. Καλύπτει το πρόσωπο, το στήθος και την πλάτη της. Έπρεπε μάλιστα να εγκαταλείψει το σχολείο λόγω της γελοιοποίησης που αντιμετώπιζε από τους συμμαθητές της. Μια μέρα, δημιούργησε ένα  κανάλι στο YouTube όπου άρχισε να αποκαλύπτει την ιστορία της μάχης της ενάντια στα σποτ. Έγινε πολύ δημοφιλές και σύντομα έλαβε προσφορές για δουλειά στην επιχείρηση μοντελοποίησης. Η Κασσάνδρα στοχεύει να δείξει μέσα από το δικό της παράδειγμα ότι ένας άνθρωπος μπορεί να είναι όμορφος ανεξάρτητα από τις σωματικές του ατέλειες.




Σουφράν Ραλφ

Αυτός ο νεαρός άνδρας από την Αϊτή έχει κόκκινα μαλλιά και μια ροή φακίδων σε όλο του το σώμα. Αυτά είναι πραγματικά εξαιρετικά σπάνια χαρακτηριστικά για κάποιον με μαύρο δέρμα, και ο Souffrant συγκρίνει τον εαυτό του με μια καμηλοπάρδαλη ή λεοπάρδαλη. «Σήμερα είμαι περήφανος για τις φακίδες μου, αλλά παλιότερα τις μισούσα», λέει. «Με βοήθησαν να βγάλω την οικογένειά μου από τη φτώχεια».




Ναταλία Καστελάρ Καλβάνι

Η Ναταλία είναι μοντέλο από τις ΗΠΑ με πορτορικανικές ρίζες. Έχει πολύ πυκνά, μεγάλα φρύδια, τα οποία οι συμμαθητές της χρησιμοποιούσαν συχνά για να την κοροϊδεύουν όταν ήταν παιδί. Αυτό όμως άλλαξε όταν τράβηξε την προσοχή των εκπροσώπων από το πρακτορείο μοντέλων Next Models. Η αίσθηση της αυτοεκτίμησής της μεγάλωσε και συνειδητοποίησε ότι τα φρύδια της ήταν το χαρακτηριστικό της χαρακτηριστικό. Μετανιώνει μόνο που δεν έμαθε να τους αγαπά νωρίτερα.




Ντέβον Αόκι

Ο Devon Aoki είναι το πιο κοντό supermodel στον κόσμο με ύψος μόλις 1,65 μ. Αλλά αυτό δεν επηρέασε ποτέ την καριέρα της: αποκαλείται ένα από τα καλύτερα μοντέλα της δεκαετίας του ’90 και έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το 2 Fast 2 Furious και το Sin City . Η εμφάνιση του Ντέβον είναι μοναδική, γιατί το πιθανότερο είναι ότι δεν έχετε ξαναδεί άλλη κοκκινομάλλα Ασιάτισσα με φακίδες και πυκνά χείλη.




Περιστέρι της βροχής

Ο 26χρονος Rain Dove φωτογραφίζεται με 2 διαφορετικούς τρόπους: ως άντρας και ως γυναίκα. Η φύση της χάρισε μια ασυνήθιστη και ελαφρώς αρρενωπή εμφάνιση. «Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι ένας άντρας που έδωσε στήθος στον εαυτό του και το βρίσκω σοβαρά αστείο. Ποτέ δεν με θεωρούσα ανδρόγυνο. Απλώς νόμιζα ότι ήμουν τρομερά άσχημη», λέει ο Rain. «Αλλά μετά κατάλαβα ότι μπορώ να κάνω κάτι που οι άλλοι δεν μπορούν».




Έρικα Λίντερ

Η Erika Linder είναι ένα άλλο μοντέλο που μπορεί να υποδυθεί με μαεστρία έναν άντρα, αν και στην πραγματικότητα δεν μοιάζει σε τίποτα. Ο κόσμος την έμαθε το 2011, όταν φωτογραφήθηκε να μοιάζει με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Η Erika λέει ότι η φαντασία της είναι πολύ πλούσια για να την περιορίσει στο να απεικονίσει μόνο ένα φύλο. Όταν αυτοχαρακτηρίζεται ως άντρας, μιμείται ακόμη και αντρικές χειρονομίες, σαν πραγματικός ηθοποιός.




Ο Ντάριους Βέρνον

Ο Darius Vernon πάσχει από λεύκη, μια πάθηση όπου εμφανίζονται λεκέδες με έλλειψη χρωστικής στο δέρμα. Χλευάστηκε για πολλά χρόνια εξαιτίας αυτού και παραλίγο να αυτοκτονήσει. Όμως μια μέρα κατάλαβε ότι δεν γίνεται να είσαι αρεστός σε όλους. Ο Darius κατάφερε να γίνει ένα ιδιαίτερα περιζήτητο μοντέλο και τώρα έχει την ευκαιρία να δείξει σε όλους ότι η ομορφιά έρχεται σε πολλές διαφορετικές μορφές.




Xing Ye Zhi Jian

Ο Xing Ye Zhi Jian, από την Κίνα, έσκασε πολύ απλά το Διαδίκτυο χάρη στην απίστευτη εμφάνισή του. Είναι σχεδόν σαν να είναι πολύ όμορφος για αυτόν τον κόσμο. Μερικοί άνθρωποι τον θαυμάζουν ως «κινέζικο ξωτικό». άλλοι δεν εκτιμούν τη θηλυκότητά του. Αυτό απλώς αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος εκεί έξω που δεν μας εκτιμά, όσο ιδανικοί κι αν είμαστε.




Μόλι Μπάιρ

Το μοντέλο Molly Bair , γεννημένο στην Πενσυλβάνια το 1997, έχει μια πραγματικά μοναδική ομορφιά. Η εξωγήινη εμφάνισή της τής προκάλεσε πολλά προβλήματα όταν ήταν νεότερη, ωστόσο από τότε που προσλήφθηκε ως μοντέλο, δεν είχε τίποτα άλλο παρά τον θρίαμβο που την ακολουθούσε.

Διαβάστε επίσης: