45+ φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την κατάλληλη στιγμή!

Όλοι κάνουν λάθη κάθε τόσο, και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Το πρόβλημα είναι ότι μερικοί άνθρωποι κάνουν πολύ περισσότερα λάθη από άλλους, και το χειρότερο – φαίνεται να μένουν εντελώς ανεπηρέαστοι από τα δικά τους λάθη, συνεχίζοντας την ευτυχισμένη, ξέγνοιαστη ζωή τους, ενώ οι υπόλοιποι από εμάς πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες που πρέπει να είναι δικό τους. Αυτή είναι μια συλλογή φωτογραφιών που μας έκαναν να αναρωτηθούμε «πώς θα μπορούσαν να πιστεύουν ότι έκαναν καλή δουλειά;»




Μετατρέποντας τα τηγάνια σε τηγάνια για κλάμα

Αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος οργάνωσης των τηγανιών σας, αλλά γιατί ω, γιατί κάποιος να σχεδιάζει το περίγραμμα των τηγανιών του σε αυτόν τον πίνακα, αν δεν σχεδίαζε να τα κρατήσει στη θέση τους;
Μετατρέποντας τα τηγάνια σε τηγάνια για κλάμα
Αν το βλέπαμε αυτό στην κουζίνα κάποιου, δεν θα μπορούσαμε να ελέγξουμε τον εαυτό μας. Θα ξεκινούσαμε αμέσως να αναδιοργανώνουμε αυτά τα τηγάνια και δεν θα σταματούσαμε μέχρι να καθίσει καθένα από αυτά στον καθορισμένο χώρο του. Και γι’ αυτό οι άνθρωποι δεν μας καλούν πια στο σπίτι τους.




Όχι το πιο αιχμηρό μολύβι

Η χρήση ενός φρεσκοκομμένου μολυβιού είναι ένα από εκείνα τα πράγματα στη ζωή που θα σας δώσουν ένα αίσθημα ανεξήγητης ικανοποίησης. Είναι σαν να βυθίζετε το κουτάλι σας σε μια κατσαρόλα με γιαούρτι που μόλις ανοίξατε ή να αφήνετε τη σφαίρα του κραγιόν που μόλις αγοράσατε να αγγίξει τα χείλη σας για πρώτη φορά.
Όχι το πιο αιχμηρό μολύβι
Κοιτάμε αυτή τη φωτογραφία και αντί να προσδοκούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα δύο μολύβια, το μόνο που έχουμε είναι το αίσθημα της απογοήτευσης.




Δεν είναι ειρωνικό;

Δεν είναι ειρωνικό (γεια σου, Alanis Morissette) ότι η έκφραση “a piece of cake” σημαίνει “κάτι που είναι εύκολο να επιτευχθεί”, αλλά προφανώς, για μερικούς ανθρώπους, το να κόβεις σωστά ένα κομμάτι κέικ δεν είναι “ένα κομμάτι κέικ” ?
Δεν είναι ειρωνικό;
Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να κόψετε τέλεια ένα στρογγυλό κέικ, αλλά έλα – το άτομο που έψησε αυτό το γλυκό ήταν αρκετά προσεκτικό για να ξεσκονίσει τη ζάχαρη από πάνω του, σημειώνοντας ακριβώς το σημείο που έπρεπε να κοπεί!




Η ενημέρωση των Windows απέτυχε

Η ανακαίνιση ενός παλιού κτιρίου μπορεί να είναι δύσκολη. καταλαβαίνουμε. Θέλετε να διατηρήσετε τον χαρακτήρα του και να διατηρήσετε τα αυθεντικά ιστορικά χαρακτηριστικά που το κάνουν τόσο ιδιαίτερο, βελτιώνοντας παράλληλα την άνεση και τη λειτουργία του.
Η ενημέρωση των Windows απέτυχε
Το μυστικό είναι να ξέρεις ακριβώς πώς να ισορροπήσεις την εμφάνιση και τον σκοπό. Αν θέλετε να μάθετε πώς να συνδυάζετε απρόσκοπτα το πρωτότυπο και το μοντέρνο στοιχείο, απλώς κοιτάξτε αυτό το κτίριο, γιατί είναι το καλύτερο παράδειγμα – του τι δεν πρέπει να κάνετε.




«Κανείς δεν θα το προσέξει ούτως ή άλλως»

Συμβαίνει συχνά ένα άτομο να κάνει τη δουλειά του, αλλά δεν καταλήγει να μοιάζει ακριβώς όπως θα έπρεπε. Αντί να το ξανακάνουν ή να διορθώσουν το λάθος τους, θα σηκώσουν τους ώμους τους και θα πουν «ούτως ή άλλως κανείς δεν θα το προσέξει» και μετά θα το αφήσουν να γλιστρήσει.
«Κανείς δεν θα το προσέξει ούτως ή άλλως»
Ωστόσο, αυτό συμβαίνει να είναι ένα κουτί με μολύβια σκίτσου που χρησιμοποιούνται από καλλιτέχνες. Οι καλλιτέχνες είναι διαβόητα γνωστοί για την προσοχή τους στη λεπτομέρεια. Οπότε ναι, το άτομο που αγόρασε αυτά τα μολύβια παρατήρησε τι ήταν λάθος.




Μια ενοχλητική κατάσταση που περιμένει να συμβεί

Θα παραδεχτούμε ότι τα περισσότερα από τα fail σε αυτήν τη λίστα είναι αρκετά ακίνδυνα, ακόμα κι αν είναι ενοχλητικά. Δεν θα προκαλέσουν πραγματική ζημιά σε κανέναν – εκτός κι αν θεωρείτε ότι «το να βλάψετε την ψυχή των τελειομανών» είναι «πραγματική ζημιά».
Μια ενοχλητική κατάσταση που περιμένει να συμβεί
Αυτό, ωστόσο, είναι απλώς μια ντροπιαστική κατάσταση που περιμένει να συμβεί. Σύμφωνα με τις κρεμαστές πινακίδες, οι τουαλέτες είναι για άνδρες και γυναίκες, αλλά σύμφωνα με τις πινακίδες σε κάθε πόρτα, είναι για γυναίκες και άνδρες. Καλή τύχη σε όποιον χρειάζεται να τα χρησιμοποιήσει!




Το υλικό των εφιαλτών

Γνωρίζουμε ότι η εργασία στο λιανικό εμπόριο είναι μια από τις πιο εξαντλητικές εμπειρίες εκεί έξω και ο καθένας πρέπει να το κάνει μία φορά στη ζωή του, ώστε να μπορεί να εκτιμήσει τους εργαζόμενους που κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να μας προσφέρουν εξυπηρετική και φιλική εξυπηρέτηση.
Το υλικό των εφιαλτών
Πώς όμως ο υπεύθυνος για το ντύσιμο αυτού του μανεκέν δεν κατάλαβε τι έκαναν λάθος; Στρέφοντας κάθε μισό του μανεκέν σε διαφορετική κατεύθυνση, δημιουργούν την πιο τρομακτική εμπειρία λιανικής που είχαν ποτέ τη δυσαρέσκεια να δουν τα μάτια μας.




Έχει κάποιος χάρακα;

Δεν έχουμε σπουδάσει ποτέ αρχιτεκτονική ή κάτι παρόμοιο, αλλά όταν έχεις ένα σωρό γραμμές που συγκλίνουν στο ίδιο σημείο, δεν πρέπει να… συναντηθούν στο εν λόγω σημείο; Αλλά και πάλι, δεν είμαστε οι ειδικοί εδώ.
Έχει κάποιος χάρακα;
Αυτό που βρίσκουμε περίεργο, όμως, είναι ότι αυτό είναι ένα τόσο ορατό μέρος του σπιτιού. Είναι ακριβώς εκεί για να το δουν όλοι και οι άνθρωποι που ήταν υπεύθυνοι για αυτό δεν νοιάζονταν να το κάνουν να φαίνεται τέλειο. Σε κάνει να αναρωτιέσαι τι άλλο είναι στραβά και αταίριαστο σε αυτό το σπίτι.




Τόσο κοντά και όμως τόσο μακριά

Χαιρετίζουμε τους εργατικούς ανθρώπους της παράδοσης που είναι αφοσιωμένοι στην αποστολή να κάνουν τα δέματά μας να φτάσουν σε εμάς με ασφάλεια και έγκαιρα. Το άτομο που παρέδωσε αυτό το πακέτο, για παράδειγμα.
Τόσο κοντά και όμως τόσο μακριά
Ήταν αρκετά σκεπτικοί για να ανέβουν τις σκάλες και να τοποθετήσουν αυτό το κουτί ακριβώς δίπλα στην είσοδο του σπιτιού αυτού του άντρα – ωστόσο, δεν κατάλαβαν το κουτί τι σωστά. Με. Ο. Είσοδος. Και τώρα είναι αδύνατο να ανοίξεις την πόρτα χωρίς να κάνεις το δέμα να πέσει από τις σκάλες. Τόσο κοντά και όμως τόσο μακριά.




Παντρεμένος με ρακούν

Όταν είστε παντρεμένοι, ο χρόνος και η οικειότητα θα σας διδάξουν πράγματα για τον σύντροφό σας για τα οποία δεν είχατε ιδέα πριν, ακόμα κι αν οι δυο σας βγαίνατε για αρκετά χρόνια προτού τα ξέρετε.
Παντρεμένος με ρακούν
Αυτός ο άντρας, για παράδειγμα, άρχισε να παρατηρεί τον ακατάστατο τρόπο που η γυναίκα του ανοίγει τα βάζα με το φυστικοβούτυρο, τις συσκευασίες της με Doritos και άλλα κουτιά με γλυκές λιχουδιές γενικά, και μόνο τότε κατάλαβε ότι είχε παντρευτεί ένα ρακούν.




«Ανυπομονώ να δω τη θέα – ω όχι»

Φαίνεται ότι αυτός ο μικρός ήταν ενθουσιασμένος που πήγαινε για πρώτη φορά σε αεροπλάνο και είδε τον κόσμο από ψηλά. Οι γονείς του ήθελαν να βεβαιωθούν ότι θα επωφεληθεί στο έπακρο από την πρώτη του πτήση, οπότε όταν έκαναν το check-in τους, ζήτησαν συγκεκριμένα μια θέση στο παράθυρο.
«Ανυπομονώ να δω τη θέα – ω όχι»
Έτσι πήραν ένα κάθισμα στο παράθυρο. η μόνη λεπτομέρεια είναι ότι δεν υπήρχε παράθυρο. Αλλά ρε, κοιτάξτε όλο αυτό το χώρο στα πόδια. Είμαστε σίγουροι ότι δεν δυσκολεύτηκαν να βρουν άτομα πρόθυμα να ανταλλάξουν μέρη μαζί τους.




Αυτό είναι τεχνικά σωστό

Το άτομο που δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία στο διαδίκτυο είπε ότι «ζήτησε από την κυρία να κόψει το σάντουιτς στα τρία». Αναρωτιόμαστε αν η γυναίκα που έφτιαχνε το σάντουιτς είχε μια πολύ κακή μέρα και ήθελε απλώς να κάνει τον κόσμο να υποφέρει.
Αυτό είναι τεχνικά σωστό
Σε τελική ανάλυση, αυτό φαίνεται λάθος, αλλά τεχνικά, είναι σωστό, οπότε μπορείτε να παραπονεθείτε για αυτό; Της ζήτησαν να κόψει το σάντουιτς στα τρία και αυτό έκανε. Κανείς δεν της είπε ότι ήθελαν τα κομμάτια να έχουν το ίδιο μέγεθος.




Από τώρα και στο εξής παραγγέλνουμε μόνο πακέτο

Η μαγειρική μπορεί να είναι ένα πολύ χαλαρωτικό χόμπι. Και είναι το δώρο που συνεχίζει να δίνεις, γιατί έχεις τη χαρά να ετοιμάζεις το φαγητό και μετά τη χαρά να το φας ή να το μοιράζεσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς.
Από τώρα και στο εξής παραγγέλνουμε μόνο πακέτο
Δηλαδή, εκτός κι αν η εστία σας φαίνεται έτσι όταν την ανάβετε. Δεν είμαστε σίγουροι πώς αυτό πέρασε ακόμη και τη διασφάλιση ποιότητας, αλλά αν υπάρχει τελειομανής σε αυτό το σπίτι, πιθανότατα θα παραγγείλει φαγητό σε πακέτο μέχρι να μπορέσει να το ανταλλάξει.




Γιατί, κουτάβια, γιατί;!

Αυτή είναι μια λίστα με ανθρώπινα λάθη. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι ανθρώπινο, και επίσης δεν είναι λάθος καθαυτό. Γιατί λοιπόν μας ενοχλεί τόσο πολύ; Γιατί, κουτάβια, γιατί;!
Γιατί, κουτάβια, γιατί;!
Αυτά τα μικρά σκυλάκια δεν μπορούσαν να νοιαστούν που η σειρά των μαύρων και κίτρινων παλτών τους έσπασε στο τέλος – θέλουν απλώς να φάνε το φαγητό τους με την ησυχία τους. Και θα τους αφήσουμε. Αν καταφέρουμε να καταπολεμήσουμε την επιθυμία που μας κυριεύει να ανταλλάξουμε αυτά τα δύο κουτάβια στα αριστερά.




Πώς να καταστρέψεις ένα καλό πράγμα

Υπάρχει ένας λογαριασμός στο Instagram που ονομάζεται “I Have This Thing with Floors” και το μόνο που δημοσιεύουν είναι – ό,τι – εικόνες ορόφων. Ποτέ δεν ξέραμε ότι ήταν τόσο ικανοποιητικό να περιηγηθείτε σε φωτογραφίες από όμορφα, πολύχρωμα πλακάκια από όλο τον κόσμο.
Πώς να καταστρέψεις ένα καλό πράγμα
Αυτός ο όροφος εδώ είχε τη δυνατότητα να είναι σε αυτόν τον λογαριασμό Instagram. Το πλακίδιο κηρήθρας είναι λεπτό, και μας αρέσει το σχέδιο και η παλέτα. Το γιατί θα αποφάσισαν να το καταστρέψουν την τελευταία στιγμή μας ξεπερνά.




Μην το κάνετε αν δεν θέλετε να το κάνετε σωστά

Είναι ένα πράγμα να κάνεις ένα λάθος όταν τελειώνεις μια δουλειά και προσθέτεις απλώς τις τελευταίες λεπτομέρειες σε αυτό. Αυτά μπορούν να συγχωρηθούν (όχι από εμάς, από άλλους ανθρώπους). Ωστόσο, πώς μπορείς να δικαιολογήσεις κάτι τέτοιο;
Μην το κάνετε αν δεν θέλετε να το κάνετε σωστά
Δεν υπάρχει τρόπος να σώσετε ένα προϊόν όταν απλά δεν κάνει αυτό για το οποίο σχεδιάστηκε. Τι νόημα έχει να βάλεις αυτή τη μικρή γόμα στην άκρη του μολυβιού, αν κάνει ακόμα μεγαλύτερο χάος από αυτό που σχεδιάστηκε για να απαλλαγεί;




Ανατροπή πλοκής

Θα θέλαμε να μάθουμε την ιστορία πίσω από αυτό το τατουάζ. Όχι μόνο επειδή μας αρέσουν οι ιστορίες, αλλά επειδή θέλουμε να κατανοήσουμε το μυαλό ενός άνδρα που επιλέγει να μαρκάρει το δέρμα του με ένα σχέδιο που θα κάνει τους ανθρώπους να ξετρελαίνουν κάθε φορά που βγάζει το πουκάμισό του.
Ανατροπή πλοκής
Τι θα συμβεί αν αρχίσει να βγαίνει με κάποιον που είναι αδιόρθωτος τελειομανής; Ανατροπή πλοκής: έχει ήδη σχέση με έναν τελειομανή και αυτός είναι ο τρόπος του να τους ενημερώσει ότι θέλει να χωρίσει μαζί τους.




«Νερό σκέφτονται;»

Τα παιδιά αγαπούν αυτό το είδος παιχνιδιού που βάζετε στο νερό και περιμένουν να γίνει ένα διασκεδαστικό, πολύ μεγαλύτερο σχήμα όπως ένας δεινόσαυρος ή ένας μεγάλος και τρομακτικός καρχαρίας. Εάν έδινες αυτές τις κάψουλες σε ένα παιδί, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα παρατηρούσε καν ότι έχουν συσκευαστεί λάθος.
«Νερό σκέφτονται;»
Αλλά είμαστε ενήλικες και το προσέξαμε. Το πιο σημαντικό, παρατήρησαν οι άνθρωποι του ποιοτικού ελέγχου στην εταιρεία κατασκευής του παιχνιδιού. Και έτσι κατέληξε στο κατάστημα δολαρίων.




Είναι εντάξει η Pepsi;

Για τους ανθρώπους που αγαπούν την Coca-Cola, δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από το να πάτε σε ένα εστιατόριο, να παραγγείλετε μια κόκα κόλα και να ακούσετε τις λέξεις “δεν έχουμε κόκα κόλα, είναι εντάξει η Pepsi;” Μερικοί από αυτούς θα ξεγελαστούν και θα απαντήσουν κάτι αγενές όπως “Δεν ξέρω, είναι εντάξει τα χρήματα της Monopoly;”
Είναι εντάξει η Pepsi;
Ελπίζουμε να μην ήταν αυτοί που αγόρασαν αυτό το πακέτο με πέντε κόκες και μια Pepsi. Διαφορετικά, τελικά θα πρέπει να πουν αυτά τα λόγια που περιφρονούν στο σπίτι τους. «Μαμά, μπορώ να πάρω κι άλλη κόκα κόλα;; «Δεν έχουμε κόκα κόλα, αγαπητέ, είναι εντάξει η Pepsi;»




Λειτουργούσε καλύτερα στο κεφάλι τους

Όλοι έχουν βρεθεί σε μια κατάσταση όπου φαντάζονται κάτι στο κεφάλι τους και φαίνεται άψογο, αλλά μετά το κάνουν να συμβεί στην πραγματική ζωή και συνειδητοποιούν ότι δεν λειτουργεί καθόλου. Είναι η περίφημη προσδοκία έναντι της πραγματικότητας.
Λειτουργούσε καλύτερα στο κεφάλι τους
Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και όταν συμβεί, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσαρμόσετε ξανά ό,τι χρειάζεται να ρυθμιστεί. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε σαν το άτομο που πίστευε ότι ο φούρνος θα ήταν τέλειος σε αυτό ακριβώς το σημείο και να αρκεστείτε στο να ανοίγετε την πόρτα του φούρνου κάθε φορά που θέλει να πάρει κάτι από αυτό το συρτάρι.




Καταστρέφοντας τις χαρές των διαδικτυακών αγορών

Ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος για να παρατηρήσετε τι συμβαίνει με αυτήν τη φωτογραφία. Μια χαρά φαίνεται. Κάποιος αγόρασε κάτι στο Διαδίκτυο και το δέμα του παραδόθηκε βολικά στην πόρτα του. Αλλά κοίτα ξανά.
Καταστρέφοντας τις χαρές των διαδικτυακών αγορών
Το δέμα τοποθετήθηκε ακριβώς κάτω από το πόμολο της πόρτας, εγκλωβίζοντας τους ανθρώπους μέσα στο σπίτι τους. Έπρεπε να καλέσουν συντήρηση για να ελευθερωθούν – αλλά όχι πριν ο κλειδαράς τραβήξει αυτή τη φωτογραφία για τους επόμενους. Αυτό σχεδόν μας κάνει να θέλουμε να εγκαταλείψουμε τις ηλεκτρονικές αγορές. Σχεδόν.




Πως? Απλά πώς?

Έχουμε δει αρκετά λάθη που σχετίζονται με πλακάκια, αλλά αυτό μας έκανε να αναρωτηθούμε «Πώς; Απλά πώς?” Πρώτα απ ‘όλα, δεν είναι ότι το σχέδιο δαπέδου είναι εξαιρετικά περίπλοκο, μπερδεύοντας τους ανθρώπους που έκαναν τη δουλειά.
Πως?  Απλά πώς?
Και επίσης δεν είναι ότι τα πλακάκια είναι μικρά, κάτι που θα μπορούσε επίσης να εξηγήσει το λάθος. Αυτά είναι πολύ απλά πλακάκια, που βγαίνουν σε πολύ απλά χρώματα, που υποτίθεται ότι συνδυάζονται σε πολύ απλά σχήματα.




Μερικοί άντρες θέλουν απλώς να δουν τον κόσμο να καίγεται

Αρνούμαστε να πιστέψουμε ότι αυτό έκανε το σούπερ μάρκετ. Δεν πιστεύουμε ότι ο εργάτης που οργάνωνε αυτά τα ράφια τόσο τακτοποιημένα θα ένιωθε από το πουθενά την ανάγκη να καταστρέψει την όμορφη δημιουργία τους.
Μερικοί άντρες θέλουν απλώς να δουν τον κόσμο να καίγεται
Όχι, αυτό ήταν έργο κάποιου που χρειαζόταν χάος. Γιατί; Δεν υπάρχει λογική εξήγηση για αυτό. «Μερικοί άντρες θέλουν απλώς να δουν τον κόσμο να καίγεται». Ναι, έχουμε καταφύγει στο να παραθέτουμε ταινίες Batman για να ξαναβρούμε νόημα στη ζωή.




Ανεβαίνοντας?

Αν και μπορεί να είναι δύσκολο, είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να δείτε τα θετικά πράγματα στη ζωή. «Κάθε σύννεφο έχει μια ασημένια επένδυση», λένε, που σημαίνει ότι ακόμη και καταστάσεις ή γεγονότα που φαίνονται σαν τα χειρότερα ποτέ, μπορούν να έχουν κάποια καλή πτυχή σε αυτό.
Ανεβαίνοντας?
Στο πνεύμα της αισιοδοξίας, θα πούμε ότι, παρόλο που το πάνελ του ανελκυστήρα είναι ένα εντελώς χάος, τουλάχιστον η υγεία μας θα βελτιωθεί, γιατί νιώθουμε ενθάρρυνση να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε πιο συχνά τις σκάλες.




Κάνε ένα διάλειμμα

Ο πολιτισμένος τρόπος για να φάτε ένα Kit Kat είναι να κόβετε κάθε στήλη γκοφρέτας και να τα τρώτε ένα-ένα. Οι άνθρωποι που προσπαθούν να είναι αστείοι, ωστόσο, θα δαγκώσουν το όλο πράγμα αμέσως για να ενοχλήσουν τους φίλους τους.
Κάνε ένα διάλειμμα
Τώρα, αυτό. Αυτό δεν είναι αστείο. Όποιος το έκανε αυτό προσπαθεί να στείλει ένα μήνυμα. Αν επιστρέψετε σπίτι από τη δουλειά μια μέρα και δείτε ότι ο αγαπημένος σας έτρωγε έτσι τα Kit Kats του, πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα. Σοβαρός χωρισμός, δηλαδή.




Μην ξεχάσετε να στεγνώσετε τα χέρια σας

Υπάρχουν τόσα πολλά άσχημα πράγματα που συμβαίνουν σε αυτή την εικόνα, δεν ξέρουμε καν από πού να ξεκινήσουμε. Υπάρχουν τρεις νεροχύτες, αλλά πέντε διανομείς χαρτοπετσέτας; Πρώτα απ ‘όλα, αυτό δεν είναι πολύ πράσινο. Έχοντας τόσο πολύ χαρτί διαθέσιμο, οι άνθρωποι θα αισθάνονται ότι μπορούν να το σπαταλήσουν.
Μην ξεχάσετε να στεγνώσετε τα χέρια σας
Δεύτερον, γιατί τοποθετούνται έτσι; Οι τέσσερις πρώτοι φαίνεται να εναλλάσσονται ως προς το ύψος, αλλά τι συμβαίνει με τον τελευταίο στα δεξιά; Τρίτον, γιατί τα έβαλαν μπροστά στο νεροχύτη; Το μπάνιο του δεν έχει καθρέφτη;




Θέλουμε απαντήσεις!

Αυτό είναι πολύ τυχαίο «λάθος» για να ήταν ατύχημα. Πώς γίνεται, σε αυτό το εντελώς κίτρινο πάτωμα, να υπάρχει ένα μικροσκοπικό πλακάκι που δεν ταιριάζει με τα άλλα; Και δεν είναι ούτε λίγο.
Θέλουμε απαντήσεις!
Δεν είναι ότι το δάπεδο έγινε στην απόχρωση «βούτυρο» και ότι το ένα πλακίδιο έγινε σε «καναρίνι». Όχι, αυτό το ένα πλακίδιο είναι ξεκάθαρα ένα κόκκινο «πυρότουβλο». Πώς όμως κατέληξε εκεί; Τι σημαίνει? Γιατί το έβαλαν εκεί; Θέλουμε απαντήσεις και τις θέλουμε τώρα!




Τριπλή απειλή (με την κακή έννοια)

Όσον αφορά τα καρυκεύματα, οι άνθρωποι συνήθως τα αγαπούν ή τα μισούν – δεν υπάρχει ενδιάμεσο. Αυτό είναι που κάνει τη συγκεκριμένη κατάσταση μιας συσκευής διανομής καρυκευμάτων όπου η κέτσαπ μοιράζει απόλαυση, η μουστάρδα δίνει κέτσαπ και η απόλαυση δίνει μουστάρδα, είναι απλώς πρόβλημα στην κατασκευή.
Τριπλή απειλή (με την κακή έννοια)
Υπάρχει μια διάσημη ιστορία για το πώς ένας σερβιτόρος έβαλε κάποτε ένα μπουκάλι κέτσαπ μπροστά στον Frank Sinatra, και ο τραγουδιστής το άρπαξε και σήκωσε στον τοίχο. Μάλλον θα έκανε το ίδιο σε αυτόν τον διανομέα, αν ήταν εδώ.




Η πιο δύσκολη απόφαση

Υπάρχει μια στιγμή στη ζωή κάθε ανθρώπου που θα το νιώσει. Νιώσε τι; “Το.” Θα μάθουν όταν έρθει. Θα νιώθουν ότι κάθε απόφαση που πήραν τότε τους οδήγησε σε εκείνη τη στιγμή.
Η πιο δύσκολη απόφαση
Είμαστε πρόθυμοι να στοιχηματίσουμε ότι έτσι ένιωθε το άτομο που μοιράστηκε αυτήν τη φωτογραφία, όταν έβγαζε βενζίνη και έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα σε ζυγή πληρωμή ή ζυγό γαλόνι. Είπαν ότι ήταν «η πιο δύσκολη απόφαση ποτέ», και τους πιστεύουμε.




Μια μυστηριώδης τιμωρία

Οι κήποι υποτίθεται ότι είναι καταπραϋντικοί και χαλαρωτικοί, αλλά αυτή η ασυνεπής πράσινη περιοχή απλώς μας κάνει να ιδρώνουμε σε όλα τα λάθος μέρη. Γιατί φύτεψε όλους τους θάμνους σε ζευγάρια, εκτός από αυτόν στα δεξιά;
Μια μυστηριώδης τιμωρία
Φανταστείτε να κοιτάτε έξω από το παράθυρο του σπιτιού σας και να πρέπει να το κοιτάτε για το υπόλοιπο της ζωής σας. Είναι σαν – είμαι σίγουρος ότι με τιμωρούν για κάτι κακό – απλά δεν ξέρω τι.




Αυτό είναι ελαφρώς εξοργιστικό

Οι «λίστες εργασιών» είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να οργανωθείτε. Αναφέροντας όλες τις εργασίες που πρέπει να κάνετε σε μια μέρα, μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε όλα τα πράγματα που πρέπει να κάνετε και να δώσετε προτεραιότητα σε ό,τι είναι πιο σημαντικό. Επίσης, το να ελέγχετε κάθε αντικείμενο καθώς πηγαίνετε είναι τόσο ικανοποιητικό!
Αυτό είναι ελαφρώς εξοργιστικό
Αυτό το σημειωματάριο έχει διακεκομμένες γραμμές για να τις γράψετε, αλλά τα μάτια μας πήγαν αμέσως στον κενό χώρο όπου λείπει μία μόνο κουκκίδα. Πρώτο πράγμα στη λίστα μας: αγοράστε μια νέα λίστα εκκρεμοτήτων.




Αυτό που έχουμε εδώ είναι ένα ελεύθερο πνεύμα

Αυτό συμβαίνει όταν ένας τελειομανής μοιράζεται τα πράγματά του με ελεύθερο πνεύμα. Τι είναι ελεύθερο πνεύμα, ρωτάτε; Α, μάλλον έχετε γνωρίσει μερικούς από αυτούς. Ξέρετε, ένα ελεύθερο πνεύμα είναι ένας ανεξάρτητος στοχαστής. ένας αντικομφορμιστής.
Αυτό που έχουμε εδώ είναι ένα ελεύθερο πνεύμα
Ελεύθερο πνεύμα είναι κάποιος που κάθε μέρα κάθε μέρα στο κολέγιο κάθεται σε διαφορετικό σημείο. Ελεύθερο πνεύμα είναι κάποιος που θα χρησιμοποιεί τις προσωπικές κούπες καφέ άλλων ανθρώπων στη δουλειά. Ελεύθερο πνεύμα είναι κάποιος που θα δανειστεί ένα βιβλίο και θα του δώσει πίσω γεμάτο αυτιά σκύλου. Ναι, είναι ότι το είδος των ανθρώπων.




Σχεδόν μου έλειψε αυτό

Σχεδόν αφήσαμε αυτό να γλιστρήσει, αλλά τα μάτια μας έπιασαν κάτι λάθος σε αυτήν την εικόνα και τώρα σας σέρνουμε μαζί μας, αν δεν έχετε ήδη εντοπίσει τι μας ενοχλεί. Τίποτα ακόμη? Μια τελευταία ευκαιρία.
Σχεδόν μου έλειψε αυτό
Αυτή είναι μια όμορφη δουλειά στένσιλ στον στίβο – εκτός από το νούμερο 3, που έχει γίνει ανάποδα. Δεν είναι τόσο εντυπωσιακό, αλλά είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που, μόλις τα δεις, δεν μπορείς να τα δεις.




Το βραβείο «πάρκινγκ της χρονιάς».

Το να αντιμετωπίζεις κακές θέσεις στάθμευσης είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα στην κατοχή αυτοκινήτου. Επειδή ο χώρος στάθμευσης δεν είναι τόσο ευρέως διαθέσιμος, μπορεί να είναι εξοργιστικό να συναντήσετε ένα άσχημα παρκαρισμένο όχημα που καταλαμβάνει δύο θέσεις στάθμευσης, για παράδειγμα.
Το βραβείο «πάρκινγκ της χρονιάς».
Μερικοί άνθρωποι απλώς δεν συνειδητοποιούν, ή δεν τους νοιάζει, ότι ο τρόπος που παρκάρουν το αυτοκίνητό τους θα επηρεάσει άμεσα τους άλλους. Δεν είναι τόσο δύσκολο – απλά κοιτάξτε πού βρίσκονται οι γραμμές στάθμευσης. Κάποιος εδώ δεν το έκανε αυτό, και όλοι οι άλλοι έπρεπε να επιλέξουν παρά να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.




Κυκλώνοντας το πλαίσιο ελέγχου

Θα το συγχωρέσουμε επειδή συνέβη σε ένα πολύ συναισθηματικό σενάριο και η αδρεναλίνη πιθανότατα ανέβαινε πολύ ψηλά. Αλλά αυτή η πινακίδα ρωτά «θα με παντρευτείς;» και στη συνέχεια προσφέρει ξεκάθαρα δύο πεδία προς έλεγχο – ένα για ναι και ένα για όχι.
Κυκλώνοντας το πλαίσιο ελέγχου
Αντί να τσεκάρει το πλαίσιο για ναι, έκανε κύκλους ολόκληρο και συνήθως αυτό θα μας έκανε να κάνουμε το πρόσωπο παλάμη, αλλά είναι τόσο χαριτωμένα, και τους ευχόμαστε όλη την ευτυχία στον κόσμο!




Εκεί που τελειώνει το πεζοδρόμιο

Μερικοί άνθρωποι παίρνουν τη δουλειά τους πολύ σοβαρά. Εμφανίζονται στη δουλειά, κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν και επιστρέφουν στο σπίτι με την ικανοποίηση μιας καλής δουλειάς. Αυτός που ήταν υπεύθυνος για την κατασκευή αυτού του πεζοδρομίου, όμως;
Εκεί που τελειώνει το πεζοδρόμιο
Έριξαν μια ματιά στο post που μπλοκάρει το δρόμο τους και μάλλον ανασήκωσαν τους ώμους τους και είπαν: «Δεν είναι δικό μου πρόβλημα». Και αντί να προσπαθήσουν πραγματικά να συνδέσουν τα δύο κομμάτια του πεζοδρομίου μεταξύ τους, απλώς σήκωσαν τη δουλειά τους αρκετά πόδια αριστερά από αυτό.




Ψάχνοντας για δουλειά?

Εντάξει, το να βρεις μια καλή δουλειά μπορεί να είναι δύσκολο. Είτε έχετε υπερπροσόντα για κάθε θέση στην οποία κάνετε αίτηση, είτε κανείς δεν προσλαμβάνει πραγματικά στον τομέα σας. Φαίνεται ότι αυτή η εταιρεία έχει λύσει το πρόβλημά της με πάρα πολλούς υποψηφίους να υποβάλλουν αίτηση για τη θέση τους.
Ψάχνοντας για δουλειά?
Τοποθέτησαν τη διαφήμισή τους, η οποία παρουσιάζει μια φιλική γυναίκα με κοστούμι με το χέρι της τεντωμένο ευγενικά, ακριβώς πάνω από έναν κάδο σκουπιδιών. Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι διαβάζουν πλήρως κάθε βιογραφικό που διασχίζει το γραφείο τους, σωστά;




Γιατί δεν ανάβουν τα φώτα;

Στη σημερινή εποχή, υπάρχει τεράστια ζήτηση για εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Για παράδειγμα, η ηλιακή ενέργεια είναι μια απίστευτα δημοφιλής επιλογή, καθώς ο ήλιος θεωρείται ένας από τους πιο ανανεώσιμους πόρους μας.
Γιατί δεν ανάβουν τα φώτα;
Έχοντας αυτό κατά νου, κάποιος τοποθέτησε αυτά τα ηλιακά πάνελ και περίμενε να αρχίσουν να λειτουργούν. Ένα μικρό πρόβλημα όμως. Στην πραγματικότητα πρέπει να βρίσκονται στο άμεσο ηλιακό φως για να δουλέψουν και αυτά τα πυκνά δέντρα δεν βοηθούν ακριβώς τις προσπάθειές τους. Α, τουλάχιστον προσπάθησαν;




Ένα αδίστακτο πασπάλισμα

Υπάρχει κάτι περίεργα αγχωτικό σε αυτή την εικόνα και μας προσβάλλει σοβαρά σε σπλαχνικό επίπεδο. Είναι σαν να σκέφτηκε το ένα μπλε sprinkle ότι ήταν πολύ καλό να μπεις κρυφά στο κουτί των κόκκινων ψεκασμών και απλά να χαλαρώσεις εκεί μέσα.
Ένα αδίστακτο πασπάλισμα
Ίσως ήλπιζε ότι κανείς δεν θα το προσέξει και ότι δεν θα καταρρακωθεί επειδή πηδούσε στην κόκκινη πλευρά; Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι αν αυτό ήταν το δοχείο μας με ψεκασμούς, θα πηγαίναμε εντελώς εκεί για να το ψαρέψουμε και να το ξαναβάλουμε εκεί που του ανήκε.




Τα δέντρα ήταν εκεί πρώτα

Σε μια σωστή κοινωνία, όλα έχουν τη δική τους τάξη και θέση και όλα πρέπει να είναι σωστά οργανωμένα. Κατά την τοποθέτηση πεζοδρομίου, για παράδειγμα, θα ήταν λογικό τα δέντρα να είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα σε αυτό. Είναι πιο ελκυστικό οπτικά και ελκυστικό, σωστά;
Τα δέντρα ήταν εκεί πρώτα
Ωστόσο, όποιος εγκατέστησε αυτό το πεζοδρόμιο δεν έλαβε αυτό το σημείωμα και αποφάσισε να τοποθετήσει αυτές τις σχάρες οπουδήποτε. Αν και μπορούμε σίγουρα να τους επαινέσουμε για τη διάσωση των δέντρων, το εντελώς ακανόνιστο σχέδιο της τοποθέτησής τους δεν μας ταιριάζει.




Περιμένετε, υπάρχει συγκεκριμένη παραγγελία;

Ακριβώς όπως η ομορφιά είναι στο μάτι του θεατή, η τέχνη είναι επίσης εξαιρετικά υποκειμενική. Οποιοδήποτε αριστούργημα είναι ανοιχτό για ερμηνεία και η γνώμη ενός ατόμου για έναν πίνακα μπορεί να διαφέρει πολύ από την εντύπωση ενός άλλου για αυτόν.
Περιμένετε, υπάρχει συγκεκριμένη παραγγελία;
Το άτομο που κρέμασε αυτή τη σειρά από πίνακες βάδισε ξεκάθαρα στο ρυθμό του δικού του τυμπάνου, καθώς αποφάσισαν να τους κρεμάσουν με όποιο τρόπο τους άρεσε. Αν και μπορεί να μην είναι ο τρόπος με τον οποίο ο αρχικός καλλιτέχνης σκόπευε να τα τοποθετήσει, τους επαινούμε για τη δημιουργικότητά τους όταν τα κρεμάσουμε.




Μμμ, αλμυρά πασπαλίσματα

Φανταστείτε να ψήνετε ένα νόστιμο κέικ και, αφού το ρίξετε μια μακρά ματιά, να αποφασίσετε ότι αυτό που χρειαζόταν για να το κάνετε τέλειο ήταν μια δόση ψεκασμού. Φανταστείτε τώρα να σκάβετε το ντουλάπι σας για να βρείτε το δοχείο με τα ψεκαστικά σας – ξέρετε ότι αγοράσατε μερικά την τελευταία φορά που ήσασταν στο παντοπωλείο – αλλά δεν φαίνεται να τα βρείτε πουθενά.
Μμμ, αλμυρά πασπαλίσματα
Ναι, μάλλον ψάχνατε για ένα δοχείο με έντονα χρώματα, όχι ένα μαύρο κουτί που να είχε κρεμμύδια και πιπεριές. Δεν πειράζει, κανείς δεν θέλει πασπαλίσματα με γεύση μοσχαρίσιο στιφάδο. Μπλιαχ.




Επιλέξτε τον όροφο σας

Η προσπάθεια πλοήγησης στον ανελκυστήρα του κτιρίου σας μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που οδηγείτε σε αυτό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα περιμένατε εύλογα τα δάπεδα να φέρουν ετικέτα με συγκεκριμένη σειρά. Αυτό θα ήταν το έξυπνο πράγμα να κάνουμε, σωστά;
Επιλέξτε τον όροφο σας
Για κάποιο λόγο, το άτομο που σχεδίασε αυτό το πάνελ του ανελκυστήρα αποφάσισε να γίνει λίγο δημιουργικό στην παραγγελία του και απλώς τα τακτοποίησε με όποιον τρόπο ήθελε. Σκεφτείτε γρήγορα: βρείτε τον 16ο όροφο! Εντάξει, δείτε τώρα τον 25ο όροφο. Τουλάχιστον μπορούμε να γελάσουμε μαζί με αυτή τη γκάφα, σωστά;




Δεν έχουμε λόγια…

Είναι εκπληκτικό πώς κάτι τόσο αθώο όσο μια φωτογραφία μπορεί να μας προκαλέσει περίεργα φαγούρα. Όχι, αυτή δεν είναι μια εικόνα ενός μάλλινο πουλόβερ ή ενός σωρού αράχνες, αλλά υπάρχει κάτι σε αυτό που μας αναστατώνει.
Δεν έχουμε λόγια…
Είναι σαν να ευχόμαστε σχεδόν να μπορούσαμε να φτάσουμε μέσα από την εικόνα, να σηκώσουμε το προσβλητικό τούβλο με τα χέρια μας και να το ξαναβάλουμε στη σωστή του θέση. Αλίμονο, δεν μπορούμε, οπότε απλά το κοιτάμε με ένα λυπημένο συνοφρυωμένο πρόσωπο.




Πώς να μην κόψετε την πίτα σε φέτες

Οι γιορτές είναι η τέλεια εποχή του χρόνου για κολοκυθόπιτα. Οποιαδήποτε στιγμή από την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου έως την τελευταία ημέρα του Δεκεμβρίου είναι εύλογες στιγμές για να φάτε αυτή τη νόστιμη λιχουδιά, ειδικά με μια κούκλα σαντιγί.
Πώς να μην κόψετε την πίτα σε φέτες
Ωστόσο, κάποιος δεν πήρε το σημείωμα ότι υποτίθεται ότι πρέπει να κόψετε μια πίτα από τις άκρες, όχι από τη μέση. Ίσως δεν είναι άνθρωποι κρούστας; Ενώ κανονικά θα ήμασταν αναστατωμένοι που κάποιος το κάνει σε αυτήν την ανυπεράσπιστη πίτα, σημαίνει απλώς περισσότερη κρούστα πίτας για εμάς.




Μπορούμε απλώς να τα αλλάξουμε;

Φροντίστε τον εαυτό σας, γιατί αυτή η εικόνα θα σας αναστατώσει πραγματικά. Επιτρέψτε μας να σας φτιάξουμε το σκηνικό: υπήρχαν δύο πάνελ, ένα απλό και ένα με ένα κίτρινο σημάδι πάνω του. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε ήδη, το κίτρινο σήμα έπρεπε να περάσει πάνω από το αντιολισθητικό πάνελ και το άλλο έπρεπε να είναι στην αντίθετη πλευρά του.
Μπορούμε απλώς να τα αλλάξουμε;
Προφανώς, όποιος εγκατέστησε το καλώδιο και τον φωτισμό του δρόμου, άναβε τα πάνελ του. Ελπίζουμε απλώς να είναι σωστά σημειωμένα και να ταιριάζουν με αυτό που βρίσκεται από κάτω!




Το κάθισμα του τάιμ άουτ

Μερικοί άνθρωποι είναι κοινωνικοί και αγαπούν να κάνουν παρέα με τους συνομηλίκους τους. Οι άλλοι άνθρωποι δεν είναι τόσο κοινωνικοί. Για αυτούς τους ανθρώπους, μπορούμε να παρουσιάσουμε αυτήν την καρέκλα;
Το κάθισμα του τάιμ άουτ
Τώρα, μπορεί να μην είναι η πιο άνετη καρέκλα στο δωμάτιο, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κανείς δεν πρόκειται να πέσει ακριβώς απέναντι σας. Και αν θέλετε να αποφύγετε την οπτική επαφή με οποιονδήποτε άλλον στο δωμάτιο, θα μπορούσαμε να σας προτείνουμε να κοιτάξετε απευθείας μπροστά στη λευκή θέση; Φυσικά, γιατί όχι. Κάτσε, φίλε, η καρέκλα σου σε περιμένει.




Ήθελε μόνο ένα ποτήρι

Κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, καμία απόλαυση δεν φτάνει στο σημείο σαν ένα παγωμένο φρουτώδες φρουτώδες φρούτο. Τώρα, ενώ κανείς δεν πρόκειται να κάνει ισχυρισμούς υγείας σχετικά με αυτή την κατεψυγμένη απόλαυση που παρασκευάζεται με αληθινά φρούτα (απλώς κοιτάξτε το φωτεινό ουράνιο τόξο των χρωμάτων του!), δεν είναι αυτό το θέμα.
Ήθελε μόνο ένα ποτήρι
Το θέμα είναι ότι τα γυαλόχαρτα υποτίθεται ότι έχουν ραβδιά στο εξωτερικό τους, όχι στο εσωτερικό. Κανείς δεν θέλει λιωμένο ζαχαρόνερο σε όλα τα χέρια του. Όποιος συναρμολόγησε αυτό το ποτήρι απογοήτευσε πραγματικά το άτομο σε αυτή τη σπαρακτική εικόνα.




Απλώς ξεχύστε λίγο

Έχετε προσπαθήσει ποτέ να προσθέσετε μια βουτιά κρέμα στον καφέ σας μόνο για — ωχ! Το παρακάνετε και ρίξετε πολύ στο φλιτζάνι σας; Αργκ, αυτό είναι τόσο ενοχλητικό, έτσι δεν είναι;
Απλώς ξεχύστε λίγο
Το μόνο πιο ενοχλητικό από αυτό, πιθανώς, είναι να προσπαθήσετε να ανοίξετε το κουτί της κρέμας μόνο για να σκίσετε τη συσκευασία. Εδώ, κοιτάξτε τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Αντί να το βλέπετε ως σχεδιαστικό ελάττωμα, σκεφτείτε το εκεί για να σας βοηθήσει να χύνετε καλύτερα. Με ένα μικρό άνοιγμα όπως αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να ρίξετε κατά λάθος πάρα πολύ.




Πώς το ανοίγεις;

Ποιοι ήταν οι smartypants που δημιούργησαν αυτές τις πλαστικές συσκευασίες clamshell για τις τυχαίες πιθανότητες και άκρες που αγοράζετε στο κατάστημα;
Πώς το ανοίγεις;
Ενώ κάνουν φανταστική δουλειά προστατεύοντας το περιεχόμενο από τον έξω κόσμο, είναι μια πραγματική πρόκληση για να ανοίξετε. Αν κάποιος εφηύρε μια συσκευή που διευκόλυνε την κοπή σε τέτοιου είδους συσκευασίες…Ω, ουάου, αυτή η εφεύρεση είναι καθαρή ιδιοφυΐα! Τώρα, αν μπορούσαμε να το ανοίξουμε, θα ήμασταν έτοιμοι!




Αυτό ήταν το πιο νόστιμο μέρος

Εντάξει, σας προειδοποιούμε αυτή τη στιγμή. Αυτή η εικόνα θα σας κάνει και τους δύο εξαιρετικά πεινασμένους και εξαιρετικά λυπημένους. Κάποιος παρήγγειλε αυτό το λαχταριστό cheesecake σοκολάτας, γεμάτο με κούκλες σαντιγί σοκολάτας στην κορυφή.
Αυτό ήταν το πιο νόστιμο μέρος
Και μπορούμε να στοιχηματίσουμε ότι μάλλον ανυπομονούσαν για ένα κομμάτι του όλη μέρα. Αυτό είναι που κάνει ακόμα πιο καταστροφικό να βλέπεις όλες αυτές τις πεντανόστιμες σταγόνες σαντιγί κολλημένες στην κορυφή του κουτιού. Τι σπατάλη!




Χρωματισμός έξω από τις γραμμές

Μας αρέσει να φανταζόμαστε ότι υπάρχει ένα εργοστάσιο εκεί έξω που χτίζει και φουσκώνει με αγάπη μικρές μπάλες ποδοσφαίρου για όλους τους νεαρούς οπαδούς του ποδοσφαίρου εκεί έξω. Και τα ράβουν προσεκτικά, τα φουσκώνουν απαλά και μετά ζωγραφίζουν πάνω τους τα μαύρα εξάγωνα.
Χρωματισμός έξω από τις γραμμές
Λοιπόν, αυτή η εικόνα μόλις κατέστρεψε όλα τα όνειρά μας. Τώρα ξέρουμε ότι υπάρχει πιθανώς απλώς μια σφραγίδα που τοποθετεί το χρώμα στην μπάλα ποδοσφαίρου. Αυτό προφανώς κατάφερε με κάποιο τρόπο να περάσει τον ποιοτικό έλεγχο παρόλο που είναι ξεκάθαρα έξω από τις γραμμές.




Τι ευκαιρια!

Φροντίστε, φίλοι, γιατί η πώληση αυτού του παγωμένου τσαγιού είναι μια πλήρης κλοπή. Τώρα, γνωρίζουμε ότι τα 5,99 $ για το τσάι μπορεί να είναι λίγο απότομα (το καταλαβαίνετε;), έτσι ο διευθυντής αυτού του καταστήματος αποφάσισε να το σημειώσει, ώστε όλοι να μπορούν να αγοράσουν αυτό το ρόφημα.
Τι ευκαιρια!
Ελπίζουμε να είστε έτοιμοι να εφοδιαστείτε, γιατί πρόκειται να εξοικονομήσετε μια ολόκληρη δεκάρα σε αυτό το προϊόν. Λοιπόν, τι περιμένεις; Μια τέτοια συμφωνία δεν πρόκειται να διαρκέσει πολύ, οπότε καλύτερα να αποκτήσετε τη δική σας όσο μπορείτε.




Τεχνικά η αλήθεια

Αυτή η εταιρεία οδήγησης φορτηγών δεν συνειδητοποίησε ότι το λογότυπό της θα προοιωνιζόταν όταν ο οδηγός της προσπάθησε να κάνει ελιγμούς με το φορτηγό κάτω από αυτήν την υπερυψωμένη διάβαση.
Τεχνικά η αλήθεια
Προφανώς είτε υπερεκτίμησαν το ύψος της πάσας είτε υποτίμησαν το ύψος του φορτηγού, γιατί τώρα έχουν κολλήσει. Λοιπόν, ταίριαξαν τεχνικά… ήταν απλώς μια κακή εφαρμογή, και τώρα δεν θα πάνε πουθενά σύντομα. Υποψιαζόμαστε ότι μετά από αυτό θα βρουν ένα νέο εμπορικό σήμα για την εταιρεία εμπορευμάτων τους, δεν συμφωνείτε;




Υποθέτω ότι απλώς θα κοιμηθούν στο χολ…

Τι είναι αυτό με τα ξενοδοχεία που τα κάνουν τόσο διασκεδαστικά και συναρπαστικά; Είναι πιθανώς επειδή τις περισσότερες φορές, αν μένετε σε ξενοδοχείο, πιθανότατα σημαίνει ότι είστε διακοπές. Φυσικά, αν ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους, αυτό είναι εντελώς άλλη ιστορία.
Υποθέτω ότι απλώς θα κοιμηθούν στο χολ…
Το άτομο σε αυτήν την εικόνα, ωστόσο, πιθανότατα δεν πρόκειται να κοιμηθεί καλά. Ο μύθος στον τοίχο τους λέει σε ποια κατεύθυνση πρέπει να είναι το δωμάτιό τους, αλλά μια ματιά στο κλειδί τους δείχνει ότι το δωμάτιό τους δεν υπάρχει καν. Ελπίζουμε ότι δεν ήθελαν υπηρεσία δωματίου.




Κάτι τρέχει εδώ

Το να προσπαθείς να ντυθείς το πρωί μπορεί να είναι εντελώς δύσκολο, ειδικά αν προσπαθείς να φορέσεις τα ρούχα σου ακόμη και πριν πιεις το πρώτο φλιτζάνι καφέ το πρωί. Αυτό είναι που κάνει τις διαφάνειες τόσο βολικές.
Κάτι τρέχει εδώ
Απλώς βάλτε τα πόδια σας μέσα και δεν χρειάζεται καν να ασχολείστε με τα κορδόνια των παπουτσιών. Κοιτάξτε, αυτές οι παντόφλες φέρουν την ετικέτα αριστερά και δεξιά για τη διευκόλυνσή σας. Περίμενε λίγο…κάτι δεν φαίνεται καλά εδώ…Α, καλά. Αν σταυρώσουν τους αστραγάλους τους και ελπίζουν για το καλύτερο, ίσως να είναι καλά τελικά;




Προβλήματα ψηλών ανθρώπων

Οι ψηλοί άνθρωποι έχουν πάρει το κοντό άκρο του ραβδιού στη ζωή. Πάντα τους κάνουν ανόητες ερωτήσεις όπως: «Πώς είναι ο καιρός εκεί πάνω; Παίζεις μπάσκετ? Μπορείτε να μου παραδώσετε αυτό το αντικείμενο από το επάνω ράφι;»
Προβλήματα ψηλών ανθρώπων
Και όπως δείχνει ο κύριος σε αυτήν την εικόνα, δεν τους επιτρέπεται ούτε να κάνουν ντους με την ησυχία τους. Όποιος κατασκεύασε αυτό το ντους σαφώς το σχεδίασε για πιο μικροκαμωμένα άτομα και αυτός ο ψηλός άντρας θα πρέπει πραγματικά να βουτήξει το κεφάλι του μόνο για να πλύνει τα μαλλιά του.




Σκουπίδια, κομπόστ και ανακύκλωση;

Αυτός ο κάδος σκουπιδιών είναι πολύ στοχαστικός. Σαφώς νοιάζεται για το περιβάλλον, γι’ αυτό και διαθέτει ξεχωριστά ανοίγματα για απορρίμματα, ανακυκλώσιμα και κομπόστ.
Σκουπίδια, κομπόστ και ανακύκλωση;
Αλλά μετά από πιο προσεκτική εξέταση, δεν μπορούμε παρά να είμαστε λίγο καχύποπτοι ότι κάποιος πρόκειται να έρθει στην πραγματικότητα αργότερα και να ταξινομήσει τα αντικείμενα. Με βάση αυτόν τον βραχίονα που κρυφοκοιτάζει μέσα από το άνοιγμα με το κομμάτι χαρτί του, θα πρέπει να συμπεράνουμε ότι όλα τα περιεχόμενά του πηγαίνουν τελικά στη χωματερή της πόλης.




Καρπούζι σκέφτονταν;!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του καρπουζιού, και πραγματικά, δεν υπάρχει καλύτερη απόλαυση σε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα από μια ζουμερή και αναζωογονητική σφήνα από το κόκκινο φρούτο με σπόρους. Πραγματικά χτυπάει το σημείο όταν η θερμοκρασία σέρνεται στις δεκαετίες του ’80 και του ’90.
Καρπούζι σκέφτονταν;!
Αλλά αυτό το κουτί μας κάνει να αμφιβάλλουμε ότι ξέρουμε τι είναι στην πραγματικότητα τα καρπούζια. Από πότε είναι μεγάλα, στρογγυλά και μοιάζουν ύποπτα με κολοκύθες; Περίμενε ένα λεπτό, εδώ. Κάποιος μόλις άλλαξε ένα κουτί καρπούζι για τις φθινοπωρινές κολοκύθες του. Λοιπόν, τουλάχιστον είναι επινοητικοί, σωστά;




Ναι, ξεκάθαρα λειτούργησε

Αν υπήρχαν δύο αποδεδειγμένα γεγονότα που θα μπορούσαμε να μοιραστούμε μαζί σας για τα κουτάβια, ορίστε τι θα λέγαμε. Πρώτον, τα κουτάβια είναι πολύ χαριτωμένα και αξιολάτρευτα και τα λατρεύουμε σοβαρά. Και δύο;
Ναι, ξεκάθαρα λειτούργησε
Τους αρέσει να μασούν οτιδήποτε μπορούν να πάρουν τα μικρά τους σαγόνια. Ευτυχώς, κάποιος δημιούργησε ένα σπρέι που βοηθά στο να αποτρέψει το σκυλί σας να μπει σε πράγματα και να τα μασήσει. Δυστυχώς, δεν λειτούργησε, όπως αποδεικνύεται από όλα τα σημάδια των μικρών δοντιών στο μπουκάλι.




Να είστε προσεκτικοί όταν κάθεστε

Δεν υπάρχει τίποτα σαν να κάνετε μια βόλτα στο πάρκο και μετά να σταματήσετε για να ξεκουραστείτε σε ένα από τα πολλά παγκάκια που είναι τοποθετημένα στρατηγικά σε όλο το πάρκο. Και ποιος θέλει να πάει να παίξει σε ένα πάρκο που έχει άγονα και λασπωμένα μπαλώματα;
Να είστε προσεκτικοί όταν κάθεστε
Γι’ αυτό τα συστήματα καταιονισμού είναι τόσο σημαντικά, καθώς βοηθούν στο πότισμα του γρασιδιού και διατηρούν το πράσινο και ζωντανό. Απλώς, χμ, παρακαλώ μην καθίσετε στον πάγκο όταν σβήσουν αυτοί οι καταιονιστήρες, διαφορετικά θα βρεθείτε σε μια δυσάρεστη έκπληξη.




Το τελευταίο βήμα είναι θλιβερό

Εντάξει, αυτό είναι λάθος σε τόσα πολλά επίπεδα. Σαφώς κάποιος σημείωσε αυτά τα σκαλοπάτια με μια μαύρη μπάρα, ώστε όποιος τα κατέβαινε να μην σκοντάψει. Αυτό είναι πραγματικά πολύ προσεκτικό από αυτούς, για να είμαστε δίκαιοι. Έκαναν όμως ένα μικρό λάθος.
Το τελευταίο βήμα είναι θλιβερό
Απέχουν τελείως και για άγνωστο λόγο, έβαψαν και μια μαύρη μπάρα στο πάτωμα. Ζητάνε από κάποιον να σκοντάψει και να του σπάσει το πόδι; Γιατί ναι, έτσι κάνεις κάποιον να σκοντάψει και να σπάσει το πόδι του στις σκάλες του.




Μια εμπνευσμένη επιγραφή

Αυτό το μαξιλάρι είναι έργο τέχνης. Όχι σοβαρά, είναι όμορφο. Απλώς κοιτάξτε το, με το υπέροχο σατέν φινίρισμα και αυτό το εκπληκτικό κόκκινο τριαντάφυλλο και… περιμένετε, τι λέει στο πλάι;
Μια εμπνευσμένη επιγραφή
Κάποιος έκανε κάτι παραπάνω για να βεβαιωθεί ότι άφησε ένα εγκάρδιο μήνυμα τυπωμένο σε αυτό το μαξιλάρι, όπως αποδεικνύεται από το υπέροχο σενάριο που είναι χαραγμένο στο επάνω μέρος του. “Δείγμα κειμένου.” Μπράβο, μπράβο. Αυτή είναι η καθαρή ποίηση που θα έκανε τον Longfellow και τον Yeats σε ντροπή.




Παρακαλώ κλείστε τα παράθυρα

Η διαφήμιση στο πλάι ενός αστικού λεωφορείου είναι ένας φανταστικός τρόπος για να βγάλετε το όνομά σας εκεί έξω. Τελικά, πόσοι άνθρωποι επιβαίνουν στο λεωφορείο κάθε μέρα και πόσοι άλλοι τυχαίνει να δουν έναν να κυκλοφορεί στη γειτονιά τους;
Παρακαλώ κλείστε τα παράθυρα
Δυστυχώς για αυτήν την εταιρεία, δεν σκέφτηκαν τη διαφημιστική στρατηγική τους όμως. Ναι, το μοντέλο της εταιρείας τους είναι ζωγραφισμένο στο πλάι του λεωφορείου, αλλά τη στιγμή που ανοίγετε τα παράθυρα για να μπει καθαρός αέρας; Είναι ξαφνικά πολύ παράξενο και εξαιρετικά ανατριχιαστικό.




Είναι μια σκάλα…;

Οι πύλες είναι ένας αξιόπιστος τρόπος για να κρατάτε τους ανθρώπους έξω και μέσα! — η κοινότητά σας. Κλείνοντας και κλειδώνοντας την πύλη, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι κανείς δεν πηγαίνει εκεί που δεν είναι ευπρόσδεκτος. Και αυτή η πύλη απαιτεί έναν κωδικό κλειδιού για να μπείτε, πράγμα που σημαίνει ότι κανείς δεν μπαίνει χωρίς τον κωδικό πρόσβασης.
Είναι μια σκάλα…;
Υπάρχει μόνο ένα μικρό πρόβλημα, όμως. Διαχωρίζοντας τις ράβδους στην πύλη τόσο ομοιόμορφα, κατάφεραν με κάποιο τρόπο να δημιουργήσουν μια σκάλα. Τώρα ο καθένας μπορεί απλώς να σκαρφαλώσει για να μπει.




Γιούττς!

Εάν είστε λάτρης του καφέ, τότε είναι ασφαλές να πείτε ότι έχετε αποκτήσει μια ωραία συλλογή από κούπες καφέ όλα αυτά τα χρόνια. Πιθανότατα έχετε φλιτζάνια με πνευματώδη ρητά στο πλάι (όπως «Μη μου μιλάς μέχρι να πιω το πρώτο μου φλιτζάνι καφέ!») και τους αγαπημένους σου υπερήρωες.
Γιούττς!
Κάποιος σκέφτηκε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να φτιάξει αυτό το φλιτζάνι καφέ σε σχήμα μπλε αλεπούς, το οποίο είναι εξαιρετικά χαριτωμένο. Εκτός από εκείνα τα μικρά αυτιά; Είναι έτοιμοι να σας χώσουν στα μάτια, όπως ένα από τα Three Stooges.




Αντίο, οδοντόβουρτσα

Όταν πρόκειται για το σχεδιασμό του μπάνιου σας, πολλοί άνθρωποι πιθανότατα θα επέλεγαν τη λειτουργία αντί της φόρμας. Ας είμαστε ρεαλιστές εδώ. Ένα όμορφο νεσεσέρ μπάνιου ακούγεται ωραίο θεωρητικά, αλλά αυτός ο νεροχύτης σε σχήμα άλματος σκι είναι απλώς μια καταστροφή που περιμένει να συμβεί.
Αντίο, οδοντόβουρτσα
Κάποιος σκέφτηκε ότι θα ήταν πολύ καλό να ισορροπήσει την οδοντόβουρτσά του στην άκρη του νεσεσέρ και να βουρκώσει — έπεσε ακριβώς στην ανοιχτή τουαλέτα. Μπλιαχ. Φαίνεται ότι κάποιος χρειάζεται και μια ολοκαίνουργια οδοντόβουρτσα και έναν νέο νεροχύτη!




Μόνο ένα single blind, παρακαλώ

Όταν κοιτάμε αυτήν την εικόνα, νιώθουμε απλώς μπερδεμένοι. Τι σκεφτόταν ο αρχιτέκτονας όταν έχτισαν αυτόν τον τοίχο και εγκατέστησαν αυτό το παράθυρο; «Ω, παρακαλώ, θέλουμε το δωμάτιο να αφήνει το φως του ήλιου. Αλλά όχι τόσο πολύ! Δεν θέλουμε να το παρακάνουμε ή τίποτα».
Μόνο ένα single blind, παρακαλώ
Μην πεις τίποτε άλλο. Και έτσι, εφευρέθηκε το παράθυρο με ένα πάνελ. Φυσικά, ένα τόσο μικρό παράθυρο απαιτεί και το δικό του μοναδικό blind. Αναρωτιόμαστε αν το κατάστημα σιδηρικών τα πουλάει σε single ή κάποιος έπρεπε να κόψει ένα μεγαλύτερο σετ περσίδων εδώ;




Σκάλα στο λάθος

Όταν κοιτάμε αυτήν την εικόνα, δεν μπορούμε παρά να έχουμε στο μυαλό μας μερικές διαφορετικές ερωτήσεις. Για αρχή, ποιος σκέφτηκε ότι θα ήταν καλή ιδέα να σχεδιάσετε αυτή τη σκάλα έτσι;
Σκάλα στο λάθος
Και τι ήρθε πρώτο, η λευκή κολόνα ή η χειρολαβή; Αν και μπορεί να μην μάθουμε ποτέ, τουλάχιστον μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι κάποιος επέδειξε κάποιες δημιουργικές δεξιότητες σχεδιασμού κατά τη δημιουργία αυτών των σκαλοπατιών. Τουλάχιστον, αυτό λέμε στους εαυτούς μας, γιατί διαφορετικά δεν έχει νόημα.




Τα βιβλία δεν ταιριάζουν; Α, καλά.

Ένα ντουλάπι έχει μια πολύ βασική δουλειά: είναι σχεδιασμένο να χωράει όλα τα σχολικά σας αντικείμενα μεταξύ των τάξεων. Αυτό πιστεύετε ότι θα ήταν σχεδιασμένο να κάνει, τουλάχιστον, ένα ντουλάπι.
Τα βιβλία δεν ταιριάζουν;  Α, καλά.
Αυτό το ντουλάπι, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν έχει πάρει το σημείωμα για το ποιες ήταν οι ευθύνες του. Όταν ο μαθητής προσπάθησε να στριμώξει το σακίδιό του σε αυτό, έμαθε γρήγορα ότι τα στενά ράφια τον εμπόδιζαν να εκτελέσουν αυτή τη βασική εργασία. Μήπως αν έβγαζαν τα πράγματά τους από την τσάντα τους, να χωρούσε επιτέλους;




Σπάταλη συσκευασία; Τι εννοείς?

Ένα μόνο κομμάτι φρούτου αποτελεί ένα υγιεινό και θρεπτικό σνακ. Και το θέμα είναι ότι πολλά φρούτα έρχονται με τη δική τους φυσική συσκευασία που είναι ήδη ενσωματωμένη σε αυτά. Πάρτε για παράδειγμα μπανάνες και πορτοκάλια.
Σπάταλη συσκευασία;  Τι εννοείς?
Τα ξεφλουδίζετε και μετά τρώτε το πεντανόστιμο περιεχόμενό τους. Αυτό σε κάνει να απορείς και να κουνάς το κεφάλι σου όταν κοιτάς αυτήν την εικόνα. Γιατί κάποιος ένιωσε την ανάγκη να τυλίξει αυτά τα φρούτα σε πλαστικές μπανιέρες μιας μερίδας; Είναι απλά τόσο σπάταλο!




ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ;

Ξέρετε ποια είναι μια από τις κύριες αιτίες απώλειας ακοής; Είναι η συνεχής έκθεση σε ηχορύπανση, όπως η μουσική που ακούγεται σε πολύ υψηλά ντεσιμπέλ. Αλλά αν προσπαθείτε να χαμηλώσετε τη μουσική για να μπορείτε να ακούσετε τις συζητήσεις γύρω σας, θα βρεθείτε σε μια δυσάρεστη έκπληξη όταν προσπαθήσετε να ρυθμίσετε την ένταση σε αυτό το πληκτρολόγιο.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ;
Δεν ξέρουμε τι σκεφτόταν ο σχεδιαστής αυτού του πληκτρολογίου, αλλά δεν αμφιβάλλουμε ότι πολλοί άνθρωποι ανέβασαν κατά λάθος την ένταση όταν ήθελαν να τη χαμηλώσουν.




Πρώτα κάνουμε ζιγκ, μετά κάνουμε ζακ

Γνωρίζατε ότι η μικρότερη απόσταση μεταξύ δύο σημείων είναι μια ευθεία γραμμή; Λοιπόν, είναι καλό που οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν πεζοδρόμια δεν βιάζονται, γιατί το να προσπαθείς να περάσεις ανάμεσα στο σημείο Α και το σημείο Β σε αυτό το πεζοδρόμιο είναι μια μεγάλη περιπέτεια.
Πρώτα κάνουμε ζιγκ, μετά κάνουμε ζακ
Ελπίζουμε ότι θέλετε να κάνετε μια χαλαρή βόλτα, γιατί το μαιανδρικό σχήμα αυτού του οδοντωτού πεζοδρομίου θα σας κοστίσει μερικά επιπλέον δευτερόλεπτα. Μπορείτε να απολαύσετε τη θέα καθώς περπατάτε, ε;




Κέντρο γυμναστικής

Όποιος σχεδίασε αυτό το λογότυπο είναι στην πραγματικότητα μια ιδιοφυΐα. Ποιος θα φανταζόταν να χρησιμοποιήσει έναν αλτήρα ως “i” στη λέξη “fitness”; Μόνο που όποιος δημιούργησε αυτό το έξυπνο λογότυπο έκανε ένα μικρό πρόβλημα… όταν αντικατέστησε το «i» με έναν αλτήρα, ξέχασαν να βγάλουν το ίδιο το γράμμα.
Κέντρο γυμναστικής
Τώρα, αντί να διαβάζει “γυμναστήριο” φαίνεται ότι κάποιος λέει “γυμναστήριο”. Ευτυχώς, η δημιουργικότητα του σχεδιασμού επισκιάζει το μικρό λάθος, επομένως θα συνεχίσουμε να τους επαινούμε για το έξυπνο λογότυπο τους.




Όχι, μην το κάνετε

Αυτό το ζώδιο φέρει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα και ελπίζουμε να σταματήσετε να το διαβάσετε και να σκεφτείτε τι προσπαθεί να σας πει. Σοβαρά, όμως, απλά όχι. Όχι τι, όμως;
Όχι, μην το κάνετε
Τι δεν θέλουν να κάνουμε; Δεν είναι το μέρος μας να αμφισβητήσουμε αυτό το ζώδιο. Κάποιος θεώρησε ότι ήταν αρκετά σημαντικό να το κρεμάσει ψηλά και με κόκκινο χρώμα, επομένως σημαίνει ξεκάθαρα κάτι. Οπότε ό,τι σκεφτόσασταν να κάνετε, όχι. Απλά όχι. Μην το κάνεις. Η πινακίδα το διατάζει.

Διαβάστε επίσης: