40+ πολύ άβολες στιγμές που έγιναν σε απονομή βραβείων και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!

Ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα για τα βραβεία είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί. Ενώ οι celebrities κοσμούν το κόκκινο χαλί με τα πιο glamorous και extravagant outfit, το αγαπημένο μας μέρος της βραδιάς είναι το δράμα!
Μεταξύ των ντροπιαστικών πτώσεων και των δυσλειτουργιών της γκαρνταρόμπας έως τις αντιπαραθέσεις και τις άβολες ομιλίες αποδοχής, μπορούμε πάντα να υπολογίζουμε ότι οι επιδείξεις βραβείων θα είναι συναρπαστικές. Εδώ είναι πάνω από 40 αξέχαστες και ντροπιαστικές στιγμές επίδειξης βραβείων που δεν μπορούμε να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε.




Kanye West και Taylor Swift: “Imma Let You Finish” — 2009 MTV Video Music Awards

Αυτό θα συνεχίσει να είναι μια από τις πιο αξιόλογες στιγμές του βραβείου στην ιστορία. Ο Kanye West ανέβηκε στη σκηνή και διέκοψε την Taylor Swift ενώ έδωσε την ομιλία αποδοχής της στα MTV VMAs του 2009, για να πει στο κοινό ότι η Beyoncé έπρεπε να είχε κερδίσει.
Kanye West και Taylor Swift: "Imma Let You Finish" — 2009 MTV Video Music Awards
«Imma σε αφήνω να τελειώσεις, αλλά η Beyoncé είχε ένα από τα καλύτερα βίντεο όλων των εποχών!», είπε ο West. Ακόμη και η Βασίλισσα Β φαινόταν απογοητευμένη. Μην ανησυχείτε – ο Taylor κέρδισε εκατοντάδες βραβεία όλα αυτά τα χρόνια και ο Kanye αργότερα ζήτησε συγγνώμη.




Ο John Travolta αποκαλεί την Idina Menzel “Adele Dazeem” — Βραβεία Όσκαρ 2014

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κανέναν που να έχει φωνή σαν της Idina Menzel. Το αστέρι του Wicked and Rent είναι αρκετά αξέχαστο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον παρουσιαστή Τζον Τραβόλτα να ξεστομίσει το όνομά της προτού ερμηνεύσει το “Let it Go” από το Frozen στα Όσκαρ του 2014.
Ο John Travolta αποκαλεί την Idina Menzel "Adele Dazeem" — Βραβεία Όσκαρ 2014
Ο Τραβόλτα της έδωσε αρκετά την είσοδο λέγοντάς την «πολύ ταλαντούχα μία και μοναδική» πριν την αποκαλέσει «Αντέλ Νταζέμ». Ένα χρόνο αργότερα πήρε την εκδίκησή της, καλωσορίζοντας τον στα Βραβεία Όσκαρ του 2015, αποκαλώντας τον «Glom Bazinga».




Jennifer Lawrence Take a Stumble — Βραβεία Όσκαρ 2013

Σαν να μην είναι αρκετά άβολο το να πέσει κάτω, η ηθοποιός των Hunger Games Jennifer Lawrence το έκανε ενώ ανέβαινε στη σκηνή για να λάβει το Όσκαρ της Silver Linings Playbook . Η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει ένα αστείο ευχαριστώντας το κοινό που σηκώθηκε μετά την πτώση της.
Jennifer Lawrence Take a Stumble — Βραβεία Όσκαρ 2013
Συνέχισα να σκεφτόμουν, ‘Κέικγουαλκ, πεζοδρόμιο, πεζοδρόμιο’. Σκέφτηκα, “Γιατί είναι είδος χορού κολλήσει στο κεφάλι μου;», είπε W Magazine . «Συνειδητοποίησα ότι ο στιλίστας μου μου είχε πει, «Κώτσησε, περπάτα, κλώτσησε, περπάτα». Υποτίθεται ότι θα διώξεις το φόρεμα ενώ περπατάς, και το ξέχασα τελείως».




Ο Ricky Gervais ανακαλύπτει το Χόλιγουντ — Χρυσές Σφαίρες 2020

Από το 2020, ο Ricky Gervais έχει φιλοξενήσει τις Χρυσές Σφαίρες πέντε φορές και ο Βρετανός κωμικός χρησιμοποίησε την εκπομπή του 2020 για να σχολιάσει το Χόλιγουντ. Είπε, «Αν κερδίσετε ένα βραβείο απόψε, μην το χρησιμοποιήσετε ως πλατφόρμα για να κάνετε μια πολιτική ομιλία».
Ο Ricky Gervais ανακαλύπτει το Χόλιγουντ — Χρυσές Σφαίρες 2020
«Δεν είσαι σε θέση να κάνεις διαλέξεις στο κοινό για οτιδήποτε», συνέχισε. Συζητήθηκαν όλα τα είδη ταμπού, συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης διαφορετικότητας στο Χόλιγουντ, του Τζέφρι Έπσταϊν και του Ισλαμικού Κράτους. Χρησιμοποίησε μάλιστα την ευκαιρία να συνδέσει την εκπομπή του After Life .




Η Madonna Gets Yanked Downstairs — Βραβεία BRIT 2015

Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη διασημότητα είστε, είναι πάντα ντροπιαστικό να πέφτετε στη σκηνή και ενώ ερμήνευε το “Living For Love”, η Madonna έπεσε λόγω δυσλειτουργίας της γκαρνταρόμπας. Η κάπα της ξέφυγε από έναν εφεδρικό χορευτή προτού λυθεί και ο σούπερ σταρ πέσει προς τα πίσω από τα σκαλιά. Τυχαίνει να συνέβη όταν τραγούδησε, “I let down my guard”.
Η Madonna Gets Yanked Downstairs — Βραβεία BRIT 2015
Τέλος πάντων, φαινόταν αρκετά οδυνηρό, αλλά η Madonna το χειρίστηκε σαν αληθινή επαγγελματίας, αφιερώνοντας λίγο χρόνο για να σταματήσει να τραγουδά και να πιάσει την ψυχραιμία της πριν συνεχίσει με την υπόλοιπη παράσταση.




Δυσλειτουργίες Backtrack των Beyoncé και Sean Paul—2003 MTV Europe Music Awards

Γνωρίζουμε ότι πότε η Beyoncé έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί στα βραβεία, θα είναι καταπληκτικό. Αλλά ακόμη και η Queen Bey χρειάστηκε να αντιμετωπίσει άτυχες στιγμές σε εκθέσεις βραβείων. Κατά την εκτέλεση του “Baby Boy” με τον Sean Paul υπήρξαν δυσλειτουργίες στο κομμάτι.
Δυσλειτουργίες Backtrack των Beyoncé και Sean Paul—2003 MTV Europe Music Awards
«Μωρό μου, είσαι πολύ καλά», επαναλάμβανε ξανά και ξανά και ο Paul συνέχισε να ραπάρει, αλλά η Beyoncé έγνεψε στο κοινό και τους ρώτησε πώς είναι πριν βγει από τη σκηνή. Το δίδυμο κατέληξε να κάνει ένα re-take.




Η Taylor Swift πιστεύει ότι κέρδισε άλλο ένα Grammy — 2014 Grammy

Τι αγκαλιά! Για να είμαι ειλικρινής, ακουγόταν ότι η παρουσιάστρια Alicia Keys επρόκειτο να πει Red , κάτι που εξηγεί την έκφραση του προσώπου της Taylor όταν νόμιζε ότι το άλμπουμ της κέρδισε το άλμπουμ της χρονιάς. Το Grammy πήγε στους Daft Punk, οι οποίοι ήταν ντυμένοι ρομπότ, για το άλμπουμ τους Random Access Memories .
Η Taylor Swift πιστεύει ότι κέρδισε άλλο ένα Grammy — 2014 Grammy
Εκείνη την εποχή, η Swift είχε ήδη κερδίσει το άλμπουμ της χρονιάς το 2010 για το Fearless . Από το 2021, η Swift έχει 11 Grammy, συμπεριλαμβανομένων τριών βραβείων για το άλμπουμ της χρονιάς. ΟΧΙ άσχημα!




Η Nicki Minaj Clapback στο Miley Cyrus — 2015 MTV Video Music Awards

Ενώ οι περισσότεροι καλλιτέχνες εκμεταλλεύονται την ευκαιρία για να ευχαριστήσουν τους θαυμαστές τους κατά τη διάρκεια των ομιλιών αποδοχής τους, η Nicki Minaj χρησιμοποίησε τη δική της για το καλύτερο βίντεο Hip-Hop για να χειροκροτήσει τη Miley Cyrus αφού είπε στους New York Times ότι η Minaj δεν είναι «πολύ ευγενική».
Η Nicki Minaj Clapback στο Miley Cyrus — 2015 MTV Video Music Awards
“Και τώρα πίσω σε αυτό το b—h που είχε πολλά να πει για μένα τις προάλλες στον Τύπο – Miley, τι είναι καλό;”, είπε η Minaj. Δεν είμαστε σίγουροι ποιος τραγουδιστής γέλασε τελευταία.




Ο Michael Jackson σκέφτηκε ότι κέρδισε ένα βραβείο που δεν υπάρχει — 2002 MTV Video Music Awards

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μάικλ Τζάκσον είναι ένας από τους καλλιτέχνες με τη μεγαλύτερη επιρροή του αιώνα και όταν η Britney Spears τον παρουσίασε για να του ευχηθεί «χρόνια πολλά» στα MTV VMAs του 2002, λέγοντας ότι τον θεωρούσε «καλλιτέχνη της χιλιετίας», εκείνος περπάτησε. επί σκηνής και εκφώνησε ομιλία αποδοχής.
Ο Michael Jackson σκέφτηκε ότι κέρδισε ένα βραβείο που δεν υπάρχει — 2002 MTV Video Music Awards
«Όταν ήμουν μικρός στην Ιντιάνα, αν κάποιος μου έλεγε ότι θα έπαιρνα το βραβείο «Καλλιτέχνης της Χιλιετίας», δεν θα το πίστευα», είπε ο αείμνηστος Βασιλιάς της Ποπ. Λοιπόν, αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει τέτοιο βραβείο. Μας κορόιδεψε.




Η Sofia Vergara Stands on a Pedestal — Βραβεία Emmy 2014

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Σοφία Βεργκάρα είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του Χόλιγουντ και είναι ξεκάθαρο ότι αυτό πιστεύει και ο πρόεδρος της Ακαδημίας Τηλεόρασης Μπρους Ρόζενμπλουμ.
Η Sofia Vergara Stands on a Pedestal — Βραβεία Emmy 2014
Η ηθοποιός της Μοντέρνας Οικογένειας πόζαρε ενώ η Ρόζενμπλουμ έδωσε μια ομιλία για την τηλεοπτική βιομηχανία που έληξε με το εξής: «Αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι ότι δεν ξεχνάμε ποτέ ότι η επιτυχία μας βασίζεται στο να δίνουμε πάντα στον θεατή κάτι συναρπαστικό να παρακολουθήσει». Η Vergara σίγουρα μας έδωσε κάτι να παρακολουθήσουμε. Έμοιαζε με το βραβείο!




Anne Hathaway και James Franco — Βραβεία Όσκαρ 2011

Όταν δύο ηθοποιοί φιλοξενούν τα Όσκαρ, μερικές φορές η χημεία τους είναι στο σημείο και άλλες φορές καταλήγει όπως η φιλοξενία της Anne Hathaway και του James Franco. Οι δύο ηθοποιοί δεν θα μπορούσαν να είναι πιο αντίθετοι – εκείνη είχε πολλή ενέργεια και εκείνος ήταν χαλαρός όλη τη νύχτα. Δεν υπήρχε σπίθα ανάμεσά τους.
Anne Hathaway και James Franco — Βραβεία Όσκαρ 2011
Υπήρχαν πολλοί ανατριχιαστικές στιγμές, αλλά η κορυφή του παγόβουνου ήταν όταν ο Φράνκο ντύθηκε Marilyn Monroe από το Gentlemen Prefer Blondes . Ο Φράνκο δεν πέρασε πολύ άσχημα – ήταν υποψήφιος για το βραβείο καλύτερου ηθοποιού για το 127 Hours .




The Pussycat Dolls’ Melody Shows Up Late to Performance — American Music Awards 2006

Ακολουθεί μια άλλη παράσταση που δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί. Η ερμηνεία των Pussycat Dolls στο “Buttons” πήγαινε τόσο καλά, που σχεδόν δεν παρατηρήσαμε ότι ένα μέλος της ομάδας έλειπε στο μεγαλύτερο μέρος της. Η Melody Thornton εμφανίστηκε αργά στη σκηνή με μόλις 40 δευτερόλεπτα να απομένουν στο νούμερο και στη συνέχεια συνέχισε να τραγουδάει πάνω από τα φωνητικά της Nicole Scherzinger.
The Pussycat Dolls' Melody Shows Up Late to Performance — American Music Awards 2006
Το 2019, η Thornton είπε στη Mirror ότι ένιωθε «άχρηστη» ενώ ήταν στην ομάδα. Αναρωτιόμαστε αν αυτό είχε κάποια σχέση με την περιβόητη παράσταση.




Η Jennifer Lopez πέφτει ενώ παίζει — 2009 American Music Awards

Η Jennifer Lopez δεν είναι μόνο μια καταπληκτική τραγουδίστρια, είναι επίσης μια εξαιρετική χορεύτρια, γεγονός που κάνει τις εμφανίσεις της ακόμα πιο συναρπαστικές. Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της στο «Louboutins» επιχείρησε ένα ακροβατικό, χρησιμοποιώντας τους εφεδρικούς χορευτές της ως σκάλα και τις ανέβαινε πριν πηδήξει από την τελευταία. Αλλά δεν έκανε την προσγείωση και κατέληξε να πέσει στον πισινό της.
Η Jennifer Lopez πέφτει ενώ παίζει — 2009 American Music Awards
Όντας η επαγγελματίας που είναι, μετά βίας το προσέξαμε καθώς σηκώθηκε αμέσως στα πόδια της και τελείωσε το νούμερο με ακόμα περισσότερη ενέργεια. Το λάθος φαίνεται πως της άναψε φωτιά.




Η Angelina Jolie και ο αδερφός της James Haven Kiss — Βραβεία Όσκαρ 2000

Παρόλο που η Angelina Jolie κέρδισε το βραβείο β’ γυναικείου ρόλου για το Girl Interrupted στα Βραβεία Όσκαρ το 2000, ήταν το φιλί που είχε με τον αδελφό της James Haven για το οποίο ο κόσμος δεν μπορούσε να σταματήσει να μιλάει.
 Η Angelina Jolie και ο αδερφός της James Haven Kiss — Βραβεία Όσκαρ 2000
Τα δύο αδέρφια φιλήθηκαν στα χείλη στο κόκκινο χαλί και κατά τη διάρκεια της ομιλίας αποδοχής της είπε: «Είμαι τόσο ερωτευμένη με τον αδερφό μου αυτή τη στιγμή, απλά με κράτησε και είπε ότι με αγαπούσε». Αν και μπορεί να μην ήταν περίεργο για το δίδυμο αδελφών και αδερφών που έχουν ιστορικό να είναι κοντά, μας έπιασε απρόοπτα.




Η Lil Mama παρουσιάζει μέχρι την ερμηνεία του Jay-Z και της Alicia Keys — 2009 MTV Video Music Awards

Τα MTV VMA του 2009 ήταν γεμάτα με αξέχαστες στιγμές. Εκτός από τον Kanye West που διέκοψε την ομιλία αποδοχής της Taylor Swift, η Lil Mama εμφανίστηκε απρόσκλητη στην παράσταση του “Empire State of Mind” του Jay-Z και της Alicia Keys.
Η Lil Mama παρουσιάζει μέχρι την ερμηνεία του Jay-Z και της Alicia Keys — 2009 MTV Video Music Awards
Ο ράπερ κατέληξε να ποζάρει με τον Jay-Z και τους Keys στο τέλος του τραγουδιού. Αργότερα ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό στο MTV News λέγοντας: “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δεν προσπαθούσα να δείξω ασέβεια … το ένιωθα και απλώς συνέβη.” Μπορείς να κατηγορήσεις τη Lil Mama; Το τραγούδι είναι πραγματικά εμπνευσμένο.




Man Streaks When Elizabeth Taylor’s Introduction — Όσκαρ 1974

Δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε πώς αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να ξεπεράσει την ασφάλεια στα Όσκαρ. Όταν ο συμπαρουσιαστής Ντέιβιντ Νίβεν παρουσίαζε την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ένας γυμνός άνδρας έτρεξε στη σκηνή, κάνοντας ένα σημάδι ειρήνης.
Man Streaks When Elizabeth Taylor's Introduction — Όσκαρ 1974
Η Νίβεν και η Τέιλορ χειρίστηκαν την απρογραμμάτιστη διακοπή σαν πρωταθλητές και είπε, «είναι μια πολύ δύσκολη πράξη που πρέπει να ακολουθηθεί». Ο σερί, καλλιτέχνης, φωτογράφος και ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, κατέληξε να πάρει κάποια δημοσιότητα για τη δουλειά του.




Jacqueline Bisset’s Acceptance Speech — Χρυσές Σφαίρες 2014

Μερικές φορές οι ηθοποιοί εκπλήσσονται όταν κερδίζουν και χρειάζεται λίγος χρόνος για να βυθιστούν, και αυτό μπορεί να συνέβη με τη Jacqueline Bisset όταν κέρδισε το βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου σε τηλεοπτική εκπομπή, μίνι σειρά ή τηλεοπτική ταινία για το Dancing on the Edge .
Jacqueline Bisset's Acceptance Speech — Χρυσές Σφαίρες 2014
Η ομιλία αποδοχής ήταν λίγο ασυνήθιστη—η Bisset άφησε τη λέξη «S» και την ακολούθησε λέγοντας: «Όπως έλεγε η μητέρα μου, «Πήγαινε στο διάολο και μην επιστρέψεις». Τουλάχιστον πήρε την πρώτη της Χρυσή Σφαίρα. κερδίσει αφού προτάθηκε πέντε φορές.




Katy Perry Keeps Falling — 2008 MTV Latin America Awards

Σαν να μην ήταν αρκετά αξιομνημόνευτη η ερμηνεία της Katy Perry στο “I Kissed a Girl” στα MTV Latin America Awards, στο τέλος της πήδηξε σε μια μεγάλη ροζ τούρτα και στη συνέχεια γλίστρησε σε γλάσο και δεν μπορούσε να σηκωθεί ξανά.
Katy Perry Keeps Falling — 2008 MTV Latin America Awards
Πρέπει να ήταν πραγματικά ολισθηρό γιατί ακόμα και όταν ο κιθαρίστας της προσπάθησε να τη βοηθήσει να σηκωθεί, γλίστρησε όχι μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις φορές! Τελικά, απλώς σύρθηκε μακριά.




Nicole Kidman’s Clapping — Βραβεία Όσκαρ 2017

Από την απονομή των βραβείων Όσκαρ 2017, η Nicole Kidman τραβάει πολύ την προσοχή και δεν είναι για τον λόγο που μπορεί να νομίζετε. Είναι η μοναδική της μέθοδος να χτυπάει παλαμάκια. Ο κόσμος παρατήρησε ότι τα παλαμάκια έμοιαζαν με φώκια και σε λίγο άρχισαν να εμφανίζονται μιμίδια από τα παλαμάκια της Κίντμαν.
Nicole Kidman's Clapping — Βραβεία Όσκαρ 2017
Η ηθοποιός είπε αργότερα στον KISS FM ότι το έκανε για να μην καταστρέψει τα ακριβά δαχτυλίδια της. «Ήταν πραγματικά άβολο! Ήμουν σαν τον θεό, θέλω να χειροκροτήσω, δεν θέλω να μη χτυπήσω, που θα ήταν χειρότερο, σωστά; «Γιατί η Νικόλ δεν χτυπάει παλαμάκια;»




Man Appears Behind Neil Patrick Harris — Βραβεία Emmy 2013

Ο Neil Patrick Harris έχει φιλοξενήσει τα Emmy δύο φορές και κατά τη δεύτερη φορά, ένας τυχαίος άνδρας εμφανίστηκε πίσω του. Ο άντρας φαινόταν σαν να μην είχε ιδέα ότι γινόταν μια επίδειξη βραβείων και κατέληξε να παρακάμψει εκτός σκηνής.
Man Appears Behind Neil Patrick Harris — Βραβεία Emmy 2013
Μέχρι σήμερα δεν είμαστε σίγουροι αν είχε προγραμματιστεί, καθώς ο άνδρας ήταν ο Paul Greenberg, συγγραφέας στην εκπομπή βραβείων. Θα νόμιζες ότι ο Γκρίνμπεργκ θα ήξερε ότι η παράσταση γινόταν.




Ο Miguel Falls on a Fan — Μουσικά Βραβεία Billboard 2013

Όταν ο Miguel έπαιζε το “Adorn”, η παράσταση ήταν σχεδόν άψογη μέχρι που πήδηξε από το ένα μέρος της σκηνής στο άλλο και κατέληξε να πέσει πάνω σε μερικούς θαυμαστές.
Ο Miguel Falls on a Fan — Μουσικά Βραβεία Billboard 2013
Και φαινόταν ότι πρέπει να πονούσε. Όλοι κατέληξαν να είναι εντάξει στο τέλος—ο Miguel και ένας από τους θαυμαστές στους οποίους προσγειώθηκε πήραν συνέντευξη στα παρασκήνια και είπε στο Billboard : «Είμαι πολύ χαρούμενος που φέρνω τον νέο μου φίλο, τον Khyati, μόλις γνωριστήκαμε. Δυστυχώς δεν συναντηθήκαμε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, αλλά νομίζω ότι είμαστε εντάξει».




Ο Joe Jonas Falls and Injures His Hand — American Music Awards 2007

Οι Jonas Brothers έκαναν μια μεγάλη είσοδο στην παράστασή τους στο «SOS»—είχαν μπροστά τους τρία φύλλα γυαλιού που έσπασαν. Ενώ φαινόταν πολύ ωραίο, ο Τζο κατέληξε να σκοντάψει πάνω από το πάνελ, κόβοντας το χέρι του στο γυαλί στο έδαφος.
Ο Joe Jonas Falls and Injures His Hand — American Music Awards 2007
Ένα μικρό κόψιμο δεν εμπόδισε μια καταπληκτική ερμηνεία – ο Τζο συνήλθε γρήγορα και τελείωσε το τραγούδι. Στα παρασκήνια είπε, «Λίγο αίμα, αλλά, ό,τι κι αν είναι, ροκ εν ρολ», όπως ανέφερε το PEOPLE .




Ο Σαμ Σμιθ μπλέκει ένα απόσπασμα του Ίαν ΜακΚέλεν — Βραβεία Όσκαρ 2016

Το να κερδίσεις ένα Όσκαρ είναι μια τεράστια υπόθεση και όταν ο Sam Smith κέρδισε το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι για το “Writing on the Wall”, το οποίο είναι το πρώτο και μοναδικό τους από το 2021, κατέληξαν να αφιερώσουν τη στιγμή στην LGBT κοινότητα και να αναφέρουν τον Sir Ian McKellen ότι ” Κανένας ανοιχτά γκέι δεν είχε κερδίσει Όσκαρ».
Ο Σαμ Σμιθ μπλέκει ένα απόσπασμα του Ίαν ΜακΚέλεν — Βραβεία Όσκαρ 2016
Ο ΜακΚέλεν είπε στην πραγματικότητα ότι κανένας ομοφυλόφιλος δεν είχε κερδίσει το Όσκαρ Καλύτερης Ερμηνείας Ηθοποιού Πρωταγωνιστικού Ρόλου. Δεν υπήρχαν σκληρά συναισθήματα – ο ΜακΚέλεν υπερασπίστηκε και συνεχάρη τον τραγουδιστή στο Twitter.




Seth McFarlane Offends People — Βραβεία Όσκαρ 2013

Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ από το 2013 και δεν μπορούμε παρά να πιστεύουμε ότι τα αστεία του Seth McFarlane του Family Guy δεν θα ήταν καλά τώρα. Πολλοί θεώρησαν ότι ο οικοδεσπότης ήταν λίγο σεξιστής και το πρώτο του νούμερο του “We Saw Your Boobs” με προηχογραφημένες λήψεις της Charlize Theron και της Naomi Watts που έδειχναν απογοητευτικά, προσέβαλε πολλούς θεατές.
Seth McFarlane Offends People — Βραβεία Όσκαρ 2013
Παρόλα αυτά, η τηλεθέαση για την εκπομπή ανέβηκε και ο κωμικός κλήθηκε να φιλοξενήσει την επόμενη χρονιά.




Chrissy Teigen’s Crying Face — Χρυσές Σφαίρες 2015

Το χειροκρότημα της Nicole Kidman που μοιάζει με φώκια δεν είναι η μόνη στιγμή που παρουσιάζονται τα βραβεία που γίνονται μιμίδια. Το κλάμα πρόσωπο της Chrissy Teigen όταν ο σύζυγός της John Legend ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι έγινε διάσημο στα social media.
Chrissy Teigen's Crying Face — Χρυσές Σφαίρες 2015
Αφού το πρόσωπό της που έκλαιγε έγινε viral, η Teigen έγραψε στο Twitter: «Συγγνώμη που δεν εξασκώ το κλάμα μου εντάξει. Έχουν περάσει 5 λεπτά και είμαι meme.” Χρόνια μετά και το μιμίδιο έχει ακόμα μια στιγμή.




“La La Land” και “Moonlight” Καλύτερης Ταινίας Mix-Up — Όσκαρ 2017

Μερικές φορές υπάρχουν μπερδέματα στα βραβεία και ο νικητής της Καλύτερης Ταινίας στα Βραβεία Όσκαρ 2017 είναι μια από τις πιο διάσημες περιπτώσεις. Όταν οι ηθοποιοί Bonny και Clyde Faye Dunaway και Warren Beatty παρουσίαζαν το βραβείο, τους δόθηκε λάθος φάκελος. Ανακοίνωσαν ότι το La La Land κέρδισε, αλλά το Moonlight ήταν ο πραγματικός νικητής.
"La La Land" και "Moonlight" Καλύτερης Ταινίας Mix-Up — Όσκαρ 2017
Αποδεικνύεται ότι δόθηκε στους παρουσιαστές ο φάκελος που ανακοινώνει το βραβείο καλύτερης ηθοποιού της Emma Stone, το οποίο είχε ήδη ανακοινωθεί. Το μπέρδεμα ξεκαθαρίστηκε, αλλά μόνο αφού ο La La Land έκανε την ομιλία αποδοχής.




Ο Ντέιβιντ Λέτερμαν κάνει ένα κακό αστείο — Βραβεία Όσκαρ 1995

Η φιλοξενία εκπομπών βραβείων δεν είναι εύκολη και δεν γίνονται όλα τα αστεία. Ο πρώην παρουσιαστής του Late Show, Ντέιβιντ Λέτερμαν, παρουσιαζόταν τα Όσκαρ το 1995 και ξεκίνησε τη βραδιά με ένα αστείο ότι ακόμα προσπαθούμε να τυλίξουμε το κεφάλι μας. Είπε, «Πεθαίνω να κάνω κάτι όλη μέρα και νομίζω ότι ίσως μπορούμε να το φροντίσουμε».
Ο Ντέιβιντ Λέτερμαν κάνει ένα κακό αστείο — Βραβεία Όσκαρ 1995
«Όπρα; Ούμα. Ούμα; Όπρα. Νιώθω πολύ καλύτερα. Εσείς παιδιά γνωρίσατε τον Κιάνου;» Ναι, ούτε εμείς το καταλαβαίνουμε.




Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έκανε ένα πρόσωπο στη Lady Gaga — Χρυσές Σφαίρες 2016

Ακολουθεί άλλη μια στιγμή επίδειξης βραβείων που έγινε viral. Αυτό μετατράπηκε σε GIF και συνέβη όταν η Lady Gaga στριμώχτηκε από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να αποδεχτεί τη Χρυσή Σφαίρα της Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας σε μίνι σειρά ή ταινία για τηλεόραση για το American Horror Story: Hotel . Η ηθοποιός φαινόταν να τρέμει καθώς περνούσε από δίπλα του.
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έκανε ένα πρόσωπο στη Lady Gaga — Χρυσές Σφαίρες 2016
Ο Ντι Κάπριο ξεκαθάρισε τη σύγχυση αργότερα, λέγοντας στο Entertainment Tonight , “Απλώς δεν ήξερα τι μου περνούσε, αυτό ήταν όλο!”




Η αντίδραση του Faith Hill στη νίκη της Carrie Underwood — 2006 Country Music Awards

Μέχρι τώρα, είμαστε βέβαιοι ότι έχετε συνειδητοποιήσει ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται, και όταν η Faith Hill και η Carrie Underwood ήταν υποψήφιες για Γυναίκα Τραγουδίστρια της Χρονιάς, ο Hill φαινόταν να μην ήταν ενθουσιασμένος που έχασε από τον Underwood. Στο άκουσμα της νικήτριας, το χαμόγελο της Χιλ γίνεται συνοφρυωμένο και φαίνεται να φωνάζει «ΤΙ».
Η αντίδραση του Faith Hill στη νίκη της Carrie Underwood — 2006 Country Music Awards
Οι θαυμαστές πίστευαν ότι ο Hill ήταν στενοχωρημένος για την ήττα, αλλά η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε τη σύγχυση στον ιστότοπό της λέγοντας: «Η ιδέα ότι θα συμπεριφερόμουν ασεβώς προς έναν συνάδελφό μου μουσικό είναι αδιανόητη για μένα… Η Carrie είναι μια ταλαντούχα και άξια γυναίκα τραγουδίστρια της χρονιάς. ”




Ο Rob Lowe Sings With Snow White — Βραβεία Όσκαρ 1989

Ο καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ Ρομπ Λόου είναι σπουδαίος ηθοποιός, αλλά δεν είναι γνωστός για το τραγούδι του. Η εναρκτήρια ερμηνεία του στα Όσκαρ του 1989 με μια ηθοποιό ντυμένη σαν τη Χιονάτη ήταν σίγουρα διασκεδαστική, αλλά απέσπασε μικτές κριτικές.
Ο Rob Lowe Sings With Snow White — Βραβεία Όσκαρ 1989
Ο παραγωγός του Grease , Allan Carr, ήταν ο εγκέφαλος πίσω από αυτό και τον απέφευγαν στο Χόλιγουντ μετά την παράσταση και η Disney δεν ήταν χαρούμενη για τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση μιας έκδοσης της Χιονάτης που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα επίσης.




Δυσλειτουργία ντουλάπας της Nicki Minaj — Βραβεία μουσικού βίντεο MTV 2014

Λένε ότι «το σόου πρέπει να συνεχιστεί» και η Nicki Minaj έκανε ακριβώς αυτό κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της στο «Bang Bang» με την Ariana Grande και την Jessie J. Minaj έπρεπε να κάνει μια γρήγορη αλλαγή γκαρνταρόμπας μεταξύ της σόλο ερμηνείας της και της ομαδικής παράστασης και αποφάσισε να πάρτε μια απόφαση της τελευταίας στιγμής να φορέσετε ένα μαύρο φόρεμα που να ταιριάζει με τους τραγουδιστές.
Δυσλειτουργία ντουλάπας της Nicki Minaj — Βραβεία μουσικού βίντεο MTV 2014
Καθώς όμως η μουσική άρχισε να παίζει, η Minaj δεν μπορούσε να σηκώσει το φερμουάρ, κι έτσι ανέβηκε στη σκηνή με το φόρεμά της ανοιχτό, κρατώντας κυριολεκτικά ψηλά το φόρεμα με τα χέρια της ενώ ραπάρει. Το χειρότερο είναι ότι δεν φορούσε εσώρουχο.




Η ερμηνεία της Britney Spears είναι εκτός λειτουργίας — 2007 MTV Video Music Awards

Η Britney Spears έχει δώσει πολλές συναρπαστικές παραστάσεις VMA όπως το “Slave 4 U” όπου έπαιξε με έναν πύθωνα τυλιγμένο γύρω από τους ώμους της, αλλά η ερμηνεία της στο “Gimme More” το 2007 ήταν λίγο άστοχη. Η Britney φαινόταν αποσπασμένη και ο χορός της ήταν εκτός ρυθμού. Πολλοί πίστευαν ότι θα ήταν η επιστροφή της τραγουδίστριας, αλλά οι κριτικοί δήλωσαν ότι η καριέρα της είχε τελειώσει.
Η ερμηνεία της Britney Spears είναι εκτός λειτουργίας — 2007 MTV Video Music Awards
Αλλά η Britney ανακάμψε και όταν βγήκε στη σκηνή του VMA το 2016, έδωσε την παράσταση μιας ζωής, αποδεικνύοντας ότι όλοι έκαναν λάθος.




Lady Gaga’s Meat Dress — 2010 MTV Video Music Awards

Η Lady Gaga’s είχε μερικά αμφισβητήσιμα, αλλά εκπληκτικά ρούχα όλα αυτά τα χρόνια, με ένα από αυτά να είναι το περίφημο φόρεμα από κρέας. Ποιος μπορεί να ξεχάσει αυτή τη δήλωση μόδας; Όταν κέρδισε το άλμπουμ της χρονιάς για το The Fame , συγκλόνισε τους πάντες αποδεχόμενος το βραβείο με ένα φόρεμα από κρέας.
Lady Gaga's Meat Dress — 2010 MTV Video Music Awards
Το φόρεμα είχε ανάμεικτες κριτικές, αλλά κατέληξε να είναι μια από τις πιο αξέχαστες στιγμές της καριέρας της μέχρι σήμερα. Το φόρεμα στεγνώθηκε και εμφανίζεται στο Rock & Roll Hall of Fame.




Η Νικόλ Κίντμαν αγνοεί τον Ράμι Μάλεκ — Χρυσές Σφαίρες 2019

Συνήθως, ο παρουσιαστής του βραβείου δίνει στον νικητή το τρόπαιο και του δίνει μια ζεστή αγκαλιά, αλλά όταν η Nicole Kidman παρουσίαζε στον Rami Malek το βραβείο Καλύτερης Δράμας για το Bohemian Rhapsody , αυτό δεν συνέβη. Η Κίντμαν γύρισε μακριά από τον Μάλεκ καθώς δεχόταν το βραβείο και εκείνος την άγγιξε απαλά στην πλάτη, ίσως ελπίζοντας ότι θα γύριζε.
Η Νικόλ Κίντμαν αγνοεί τον Ράμι Μάλεκ — Χρυσές Σφαίρες 2019
«Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Απλώς δεν ένιωσα το χέρι του στην πλάτη μου», εξήγησε αργότερα η Kidman στο Entertainment Tonight . Προφανώς, οι δυο τους έστελναν email αφού έγινε viral και «γελούσαν» με αυτό.




Η Νάταλι Πόρτμαν επισημαίνει τους υποψηφίους Καλύτερης Σκηνοθεσίας για όλους άνδρες — Χρυσές Σφαίρες 2018

Το Χόλιγουντ έχει προκαλέσει πολλές διαμάχες σχετικά με τους υποψηφίους αποκλειστικά για άνδρες και λευκούς και η Νάταλι Πόρτμαν δεν φοβήθηκε να τους φωνάξει όταν παρουσίαζε το βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας στις Χρυσές Σφαίρες μαζί με τον Ρον Χάουαρντ.
 Η Νάταλι Πόρτμαν επισημαίνει τους υποψηφίους Καλύτερης Σκηνοθεσίας για όλους άνδρες — Χρυσές Σφαίρες 2018
Πριν από το μοντάζ των ταινιών για τις υποψηφιότητες Καλύτερης Σκηνοθεσίας, ο Πόρτμαν είπε: «Εδώ είναι οι υποψήφιοι αποκλειστικά άνδρες». Η συμπαρουσιάστρια Χάουαρντ γέλασε καθώς η Πόρτμαν είχε μια σοβαρή ματιά στο πρόσωπό της. Στήριγμα στην Πόρτμαν που δεν φοβήθηκε να πει τη γνώμη της!




Twerking της Miley Cyrus — 2013 MTV Video Music Awards

Θυμάστε όταν η Miley Cyrus ήταν σταρ της Disney; Μοιάζει σαν για πάντα. Πίσω στο 2013, όταν έβγαζε την εικόνα της Hannah Montana και μόλις είχε κυκλοφορήσει το Bangerz , ανέβηκε στη σκηνή στα VMA με τον Robin Thick για να ερμηνεύσει το single του “Blurred Lines”.
Twerking της Miley Cyrus — 2013 MTV Video Music Awards
Η Miley φόρεσε ένα σουτιέν από λάτεξ σε τόνους σάρκας και ασορτί παντελόνι και έκανε twerking με τον Thick, ενώ κουνούσε ένα δάχτυλο από αφρό και έβγαζε τη γλώσσα της έξω. Ενώ η παράσταση δέχτηκε κριτική και η FCC έλαβε παράπονα, δεν μπορούμε παρά να σκεφτούμε, “Ω, αυτή είναι απλώς η Miley”.




Ο Björk γεννά ένα αυγό φορώντας ένα φόρεμα κύκνου — Βραβεία Όσκαρ 2001

Το κύκνο φόρεμα της Björk θα μείνει για πάντα ως μια από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και αν δεν έφτανε αυτό, η τραγουδίστρια έγινε κύκνος. Σωστά — γέννησε ένα αυγό ποζάροντας. Και δεν είναι μόνο αυτό — ήρθε με μισή ντουζίνα αυγά για να γεννήσει γύρω από το κόκκινο χαλί!
Ο Björk γεννά ένα αυγό φορώντας ένα φόρεμα κύκνου — Βραβεία Όσκαρ 2001
Τα αυγά μπήκαν στο φόρεμά της για να ολοκληρώσουν την κύκνεια μεταμόρφωσή της. Όταν ήρθε η στιγμή και οι κάμερες ήταν πάνω της, γέννησε τα αυγά. Μιλάμε για campy!




Η Έλινορ Μπέρκετ ορμάει στη σκηνή — Βραβεία Όσκαρ 2009

Αποδεικνύεται ότι ο Kanye West δεν είναι ο μόνος που έσπευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας αποδοχής – η Elinor Burkett το έκανε στα Όσκαρ την ίδια χρονιά. Ο Μπέρκετ ήταν μέλος του συνεργείου παραγωγής της ταινίας που κέρδισε το καλύτερο ντοκιμαντέρ, Μουσική από την Προύντενς , αλλά απομακρύνθηκε από τους υπόλοιπους παραγωγούς της ταινίας.
Η Έλινορ Μπέρκετ ορμάει στη σκηνή — Βραβεία Όσκαρ 2009
Ο παραγωγός της ταινίας Ρότζερ Ρος Ουίλιαμς είχε μόλις 10 δευτερόλεπτα στην ομιλία αποδοχής του, όταν η Μπέρκετ ανέβηκε ορμητικά στη σκηνή και κοίταξε να εκφράζει τη δική της ομιλία. Ο Williams το χειρίστηκε επαγγελματικά, ανακτώντας την προσοχή.




Ομιλία αποδοχής της Γκουίνεθ Πάλτροου — Βραβεία Όσκαρ 1998

Μερικές φορές οι ομιλίες μοιάζουν να συνεχίζονται για πάντα και η ομιλία της Γκουίνεθ Πάλτροου όταν κέρδισε την καλύτερη ηθοποιό για τον Ερωτευμένο Σαίξπηρ έκανε ακριβώς αυτό. Η λίστα με τα άτομα που ευχαρίστησε συνεχιζόταν. Στη συγκινητική ομιλία, ευχαρίστησε όλους από την Ακαδημία και όλες τις άλλες γυναίκες που προτάθηκαν στην κατηγορία προς την οικογένειά της και τον ατζέντη της.
Ομιλία αποδοχής της Γκουίνεθ Πάλτροου — Βραβεία Όσκαρ 1998
Ακόμη και η Πάλτροου λέει ότι δεν παρακολουθεί ποτέ την ομιλία. Αν και είναι γνωστή ως η ημέρα που πέθανε η ειλικρίνεια των Όσκαρ, δεν πιστεύουμε ότι η ομιλία ήταν τόσο κακή. Στοιχηματίζουμε ότι δεν ξέχασε να ευχαριστήσει κανέναν.




Uncouth Joke της Kristie Alley — Βραβεία Emmy 1991

Θυμάστε πόσο χαριτωμένος ο Μακόλεϊ Κάλκιν παρουσίαζε την Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία σε Κωμική Σειρά για Cheers στην Kristie Alley; Αντιμετωπιζόταν εντελώς από το ανόητο αστείο που έκανε η ηθοποιός ευχαριστώντας τον τότε σύζυγό της, Πάρκερ Στίβενσον.
Uncouth Joke της Kristie Alley — Βραβεία Emmy 1991
Ο Άλι τον αναφέρθηκε ως «ο άνθρωπος που μου έδωσε το μεγάλο τα τελευταία οκτώ χρόνια». Μπορείτε να πείτε πάρα πολλές πληροφορίες; Το αστείο πρέπει να πέταξε πάνω από το κεφάλι του αξιολάτρευτου Culkin.




Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί και Τζένιφερ Άνιστον στο ίδιο δωμάτιο — Όσκαρ 2009

Ο κόσμος συγκλονίστηκε όταν το δυναμικό ζευγάρι Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον τελείωσαν τον γάμο τους το 2005. Λοιπόν, ίσως η ηθοποιός του Mr & Mrs Smith, Angelina Jolie, δεν ξαφνιάστηκε. Ακόμη και τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό τους, τα πράγματα ήταν ακόμα άβολα για τον Πιτ και την Άνιστον στα Όσκαρ.
Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί και Τζένιφερ Άνιστον στο ίδιο δωμάτιο — Όσκαρ 2009
Ο Πιτ και η Τζολί ήταν μαζί στην πρώτη σειρά ενώ η Άνιστον παρουσίαζε. Όπως παρουσίασε η Aniston, ο Pitt και η Jolie είχαν τεράστια χαμόγελα στα πρόσωπά τους και χειροκρότησαν όταν η Aniston έφυγε και ήρθε στο ραντεβού της, τον τότε φίλο της John Mayer.

Διαβάστε επίσης: