28 τέλεια συγχρονισμένες φωτογραφίες που θα σας κάνουν να τις ξανακοιτάξετε

Αυτό δεν είναι photoshop. Αυτές οι τέλεια χρονισμένες φωτογραφίες είναι το αποτέλεσμα ευκαιριών που δίνονται μια φορά στη ζωή.

28 τέλεια συγχρονισμένες φωτογραφίες που θα σας κάνουν να φαίνεστε δύο φορές 1 , 2

Μερικές φορές τα καλύτερα πράγματα συμβαίνουν εκεί που δεν τα περιμένουμε. Πουθενά αυτό δεν είναι πιο προφανές από ό,τι στις έγκαιρες φωτογραφίες στο διαδίκτυο που απαθανατίζουν την τέλεια στιγμή.

Από τυχαίες οφθαλμαπάτες, μέχρι ξεκαρδιστικές στιγμές τυχαίου περιστατικού, οι τέλεια συγχρονισμένες φωτογραφίες κυριαρχούν στο διαδίκτυο.

Εδώ είναι μόνο μια μικρή συλλογή από τις καλύτερες φωτογραφίες με τέλεια χρονική στιγμή – φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την κατάλληλη στιγμή και είναι εγγυημένα ότι θα σας κάνουν να κοιτάξετε διπλά.

Έχετε βιώσει ποτέ μια καταπληκτική στιγμή φωτογραφικής τύχης;



1. Peek-A-Boo: Πλαισιώνοντας τέλεια το θέμα

Μερικές φορές το νερό χωρίζεται και έχετε μια ευκαιρία για μια τέλεια εικόνα. Δεν υπάρχει περίπτωση να αντιγράψετε ποτέ ένα εφέ σαν αυτό.

Καλά χρονισμένη φωτογραφία του κοριτσιού πίσω από τον καταρράκτη
Πηγή: CopyPasteRepeat/Reddit




2. Ride On: Looking Closer Just Make It Funnier

Αυτό είναι ένα πραγματικό masterclass στη σύνθεση. Μια τέλεια συγχρονισμένη φωτογραφία που γίνεται πιο αστεία όσο περισσότερο την κοιτάτε. Οι καλύτερες ψευδαισθήσεις είναι οι ακούσιες.

Αστεία οπτική ψευδαίσθηση άνδρα που ιππεύει γυναίκα
Πηγή: sammyjay55/Reddit




3. Page-Turner: Sleeping Through Life’s Funniest Moments

Γιατί να φοράτε μάσκα ματιών όταν μπορείτε απλώς να καλυφθείτε με ένα περιοδικό; Αυτή η ξεκαρδιστική φωτογραφία με καλή ώρα είναι πολύ πιο αστεία γνωρίζοντας ότι το θέμα αγνοεί τελείως τι συμβαίνει.

Καλά χρονισμένη εικόνα φωτογραφίας πάνω από το πρόσωπο
Πηγή: Reddit




4. Fly, Puppy, Fly!: Lifting Off με τη δύναμη του καλού συγχρονισμού

Είναι ένα πουλί? Είναι αεροπλάνο; Μπα, είναι απλά μια πολύ καλή στιγμή μεταξύ ενός σκύλου και ενός γλάρου. Χάρη σε κάποιες άψογες δεξιότητες φωτογραφίας, πήραμε μια ματιά σε ένα αξιολάτρευτο υβριδικό πλάσμα.

Τέλεια συγχρονισμένη φωτογραφία σκύλου με φτερά
Πηγή: Ukulele_Henry/Reddit




5. Το δικό μου!: Η φύλαξη του φαγητού σας στην παραλία είναι απαραίτητη

Φανταστείτε αυτό: Απολαμβάνετε μια όμορφη μέρα στην παραλία, πίνοντας ένα γρήγορο γραμμάριο από το νόστιμο παγωτό σας, όταν ξαφνικά ένας άπληστος γλάρος βγαίνει από το πουθενά. Σίγουρα, το παγωτό σας έχει καταστραφεί, αλλά έχετε μια από τις καλύτερες φωτογραφίες όλων των εποχών.

Τέλεια χρονομετρημένη φωτογραφία γλάρου που κλέβει φαγητό
Πηγή: sophielola_/Reddit




6. Γονείς της χρονιάς: Αποτυπώνοντας πολύτιμες οικογενειακές στιγμές

Κανείς δεν είναι τέλειος, και αυτό ισχύει και για τους γονείς. Ευτυχώς, οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε φωτογραφικά στοιχεία για τις αμήχανες στιγμές της ανατροφής μας. Αυτή η τέλεια συγχρονισμένη φωτογραφία είναι από αυτές που δεν θα ζήσουν σύντομα.

Καλά χρονισμένη φωτογραφία των γονιών που ρίχνουν το μωρό
Πηγή: επικίνδυνο-lhama/Reddit




7. Φαγητό Escape: Το να παίρνετε τα παντοπωλεία σας δύο φορές μπορεί να σας βοηθήσει

Μερικές από τις καλύτερες και πιο τέλεια χρονισμένες φωτογραφίες απαθανατίζουν μια στιγμή που όλα πάνε στραβά. Όπως ο πανικός που νιώθετε όταν η τσάντα με τα παντοπωλεία σας χωρίζεται ξαφνικά, με αποτέλεσμα το φαγητό σας να πέφτει σε καταρράκτη στις σκάλες.

Τέλεια χρονομετρημένη φωτογραφία χυμένου φαγητού
Πηγή: steambanger/Reddit




8. Heads Up: Φωτογραφίζοντας τις πιο επώδυνες στιγμές μας

Η ζωή σε έρχεται γρήγορα. Τόσο γρήγορα όσο μια μπάλα του μπάσκετ στο πρόσωπο. Εάν είστε τυχεροί, κάποιος θα τραβήξει μια φωτογραφία ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, ώστε να θυμηθείτε τον πόνο, την αμηχανία και το χιούμορ της στιγμής.

τέλεια συγχρονισμένη φωτογραφία του μπάσκετ να χτυπά το πρόσωπο
Πηγή: LucilleSluggers/Reddit




9. Wild Wedding: Falling For the New Couple

Οι γάμοι είναι πάντα αξέχαστες υποθέσεις, αλλά μερικοί έρχονται με πιο τρελές ιστορίες από άλλους. Δεν θα ξεχάσετε ποτέ τον τύπο που έπεσε από τα σύννεφα την ημέρα του γάμου σας, και αν είστε τυχεροί, κάποιος θα έχει απαθανατίσει τη στιγμή την τέλεια στιγμή. Οι φωτογραφίες γάμου δεν γίνονται πιο αστείες από αυτό.

Αστεία φωτογραφία του άνδρα που πέφτει από τον ουρανό πίσω από το παντρεμένο ζευγάρι
Πηγή: TheSANEG/Reddit




10. Μην ταΐζετε τα ζώα: Σνακ για επισκέπτες στο ενυδρείο

Ορισμένα ζώα δεν φαίνονται τρομακτικά μέχρι να τα δείτε να προσπαθούν να τυλίξουν τα σαγόνια τους γύρω από το κεφάλι ενός μικρού παιδιού. Αυτή η τέλεια συγχρονισμένη φωτογραφία αποδεικνύει ότι κάθε ζώο μπορεί να είναι τρομακτικό κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες.

Τέλεια συγχρονισμένη φωτογραφία του δελφινιού πίσω από το μικρό παιδί
Πηγή: sloppyFarts/Reddit




11. Bee-zilla: Buzzing Across the Countryside

Η προοπτική είναι ένα κολασμένο πράγμα. Μπορεί να μεταμορφώσει μια καθημερινή μέλισσα σε ένα τεράστιο τέρας, έτοιμο να επιτεθεί στην κοντινότερη πόλη. Όταν αυτή η φωτογενής μέλισσα πέταξε στη λήψη, ο φωτογράφος μπόρεσε να τραβήξει μια τέλεια συγχρονισμένη φωτογραφία με μια ξεκαρδιστική οπτική ψευδαίσθηση.

Αστεία φωτογραφία της γιγάντιας μέλισσας
Πηγή: luketheduke54/Reddit




12. A Real Mouthful: Grabbing A Quick Bite To Eat

Δεν είναι καθημερινό να βλέπεις ένα πουλί να πετάει έξω από το νερό και να γεμίζεται με ένα τεράστιο ψάρι. Αυτή η καταπληκτική στιγμή δείχνει τον ενθουσιασμό του φυσικού κόσμου, σε όλο του το τρελό μεγαλείο.

Τέλεια χρονομετρημένη φωτογραφία πουλιού που τρώει ψάρι
Πηγή: Baiju Patil/Facebook




13. Από πού προέρχονται τα μωρά: Απόρριψη παραδόσεων από τον πελαργό

Ίσως οι γονείς σου να μην έλεγαν ψέματα όταν είπαν ότι τα μωρά τα έφερε σε οικογένειες ένας πελαργός. Ίσως δεν είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αναπαραγωγής, αλλά το μωρό φαίνεται σίγουρα χαρούμενο.

Αστεία φωτογραφία του πελαργού που ρίχνει το μωρό
Πηγή: Dood71/Reddit




14. Ο Penguin έχει σταματήσει να ανταποκρίνεται: Σφάλμα γραφικών στην πραγματική ζωή

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ αν ζούμε σε μια προσομοίωση, αυτή η τέλεια χρονισμένη λήψη θα μας πρότεινε να το κάνουμε. Απλώς κοιτάξτε αυτόν τον λαμπερό πιγκουίνο. Ίσως υπάρχει ένας αριθμός τεχνικής υποστήριξης που μπορούμε να καλέσουμε…

Αστεία φωτογραφία του περίεργου πιγκουίνου
Πηγή: Karen Roe/Flickr




15. Τροφή για γάτες: Δεν συνιστάται η κατανάλωση κατοικίδιων ζώων

Κάθε τόσο, η πραγματική ζωή και η τηλεόραση ευθυγραμμίζονται τέλεια. Όπως όταν αυτός ο φωτογράφος απαθανάτισε τη στιγμή που ένας χαρακτήρας στην οθόνη άρχισε να τρώει τη γάτα. Ευτυχώς, η γάτα δεν τραυματίστηκε.

Αστεία φωτογραφία του ανθρώπου που τρώει τη γάτα
Πηγή: screwywabbit/Reddit




16. Προσοχή: Φωτογραφίζοντας τη στιγμή πριν όλα πάνε στραβά

Μερικές φωτογραφίες δείχνουν μια στιγμή πριν ξεσπάσει όλη η κόλαση. Κρίμα που δεν μπορείς να προειδοποιήσεις τον τύπο σε αυτήν την τέλεια συγχρονισμένη εικόνα για το τι πρόκειται να συμβεί. Τι σπατάλη κρασιού.

Τέλεια χρονομετρημένη φωτογραφία ανθρώπου που χύνει κρασί
Πηγή: anomalush/Reddit




17. Μικροσκοπικό καπάκι: Μοιράζεστε τα αξεσουάρ σας με αγνώστους

Ξεχάστε να φορέσετε καπέλο; Μην ανησυχείτε, απλά σταθείτε μπροστά σε κάποιον με σκουφάκι και μπαμ! Έχετε το δικό σας, νεανικό, μικροσκοπικό καπάκι. Η μαγεία της φωτογραφίας!

Αστεία φωτογραφία μικροσκοπικού καπέλου
Πηγή: pookymama2007/Reddit




18. So Majestic: Posing For the Camera

Οι γάτες κάνουν φανταστικά φωτογραφικά θέματα. Αυτή η γάτα, συγκεκριμένα, μοιάζει σαν να κάνει ακρόαση για έναν ρόλο στο μιούζικαλ, Cats . Υπέροχες χορευτικές κινήσεις μικρέ.

Αστεία φωτογραφία της γάτας που πηδά
Πηγή: SuperKozz/Reddit




19. Bride of the Owl: Flying Perfectly Into Frame

Αυτή δεν είναι η ιστορία της απαγορευμένης αγάπης μεταξύ μιας γυναίκας και ενός άντρα κουκουβάγιας. Αυτή είναι απλώς μια τέλεια συγχρονισμένη εικόνα μιας κουκουβάγιας που βομβαρδίζει έναν υπέροχο γάμο. Πήγαινε σπίτι, κουκουβάγια, αυτή δεν είναι η μεγάλη σου μέρα.

Τέλεια χρονομετρημένη γαμήλια φωτογραφία της κουκουβάγιας που εκτοξεύεται
Πηγή: Jojokroezz/Reddit




20. Eagle-Eyed: Becoming A Bird of Prey

Αυτή είναι μια από τις πιο μεγαλειώδεις και έγκαιρες φωτογραφίες που είναι πιθανό να δείτε ποτέ. Τα χρώματα, η σύνθεση και ο χρονισμός δημιουργούν μια απίστευτη εικόνα που δεν θα ξεχάσετε βιαστικά.

Καταπληκτική καλά συγχρονισμένη φωτογραφία κοριτσιού με αετό
Πηγή: Phydeaux/Reddit




21. Space Jam: Creating An Eclipse Through Basketball

Δεν πρόκειται για ηλιακή έκλειψη. Είναι απλώς το αποτέλεσμα μιας τέλειας χρονικής φωτογραφίας, που τραβήχτηκε ακριβώς τη στιγμή που η μπάλα έκρυβε τον ήλιο. Ωστόσο, δεν συνιστούμε να κοιτάξετε απευθείας τον ήλιο όταν επισκιάζεται από μπάλα μπάσκετ.

Τέλεια χρονομετρημένη φωτογραφία μπασκετικής έκλειψης ηλίου
Πηγή: MDPatrick/Reddit




22. Jesus Is With You: Photoboming Taken to the Extreme

Αυτό το ζευγάρι δεν μπορούσε ποτέ να προβλέψει πόσο τέλεια θα ήταν η selfie των διακοπών του. Αυτός ο τύπος που στεκόταν μπροστά στο άγαλμα του Ιησού έτυχε να έχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τον εαυτό του, κάνοντας αυτή μια από τις μεγαλύτερες φωτοβόμβες που έχουν καταγραφεί ποτέ στην κάμερα.

Αστεία φωτοβόμβα ζευγαριού με τον Ιησού
Πηγή: VermiciousKn1d/Reddit




23. A Real Head-Scratcher: Figuring Out πού είναι το κεφάλι του μωρού

Αυτή η έγκαιρη εικόνα θα σας κάνει να ξύσετε το κεφάλι σας. Υπάρχουν δύο σώματα, αλλά μπορείς να πεις πού τελειώνει το ένα κεφάλι και πού αρχίζει το άλλο; Μόλις το δεις, δεν μπορείς να το δεις.

Καταπληκτική οπτική ψευδαίσθηση φωτογραφιών
Πηγή: blaQriot/Reddit




24. The Sunshine Kid: Κάνοντας τον ήλιο να φοράει καπέλο

Αυτή η αξιολάτρευτη φωτογραφία κάνει τον ήλιο να μοιάζει με μικρό καουμπόη. Η έγκαιρη φωτογραφία μετατρέπει μια κατά τα άλλα καθημερινή εικόνα φύλλων που φωτίζονται από τον ήλιο σε μια διασκεδαστική μικρή ιστορία από μόνη της.

Τέλεια συγχρονισμένη φωτογραφία ηλιοβασιλέματος
Πηγή: lunavale/Reddit




25. Bubble Boy: Blowing Bubbles With A Surprise

Μην ανησυχείτε, αυτό το μικροσκοπικό σκυλί δεν είναι παγιδευμένο μέσα σε μια φούσκα. Είναι απλώς άλλη μια φανταστική τυχαία ψευδαίσθηση που δημιουργήθηκε από τον τέλειο συγχρονισμό και μια κάμερα. Θα ήταν πολύ ωραίο να έχουμε μικροσκοπικά σκυλιά με φυσαλίδες, ωστόσο.

Αστεία καλά συγχρονισμένη φωτογραφία ενός σκύλου σε μια φούσκα
Πηγή: WeRateDogs/Twitter




26. Το σχήμα του νερού: Αποκάλυψη της αληθινής μορφής του γαμπρού

Ένας γάμος σε ενυδρείο ακούγεται σαν μια υπέροχη ιδέα μέχρι να καταλήξετε με τέτοιες φωτογραφίες. Τότε φαίνεται σαν η καλύτερη ιδέα ποτέ. Ποιος άλλος θα κάνει μια φωτογραφία γάμου με τον εαυτό του να φιλάει έναν καρχαρία;

Αστεία τέλεια συγχρονισμένη φωτογραφία γάμου σε ένα ενυδρείο
Πηγή: RagsyBoy/Reddit




27. Ξέρει: Μαθαίνοντας το όνομά σας

Αυτό το έξυπνο μικρό κουκαμπούρα γνωρίζει το όνομά του και είναι περήφανο για αυτό. Αυτή η φανταστική φωτογραφία στην ώρα της απαθανάτισε το πουλάκι καθώς συστηνόταν στον υπόλοιπο κόσμο.

Αστεία εικόνα του kookaburra σε μια πινακίδα
Πηγή: MattyBANG/Reddit




28. Another Head-Scratcher: Seeing One Instead of Two

Τι είναι αυτό με τα παιδιά που κολυμπούν που τα κάνει να εξαφανίζονται στον πλησιέστερο ενήλικα; Εδώ είναι ένα άλλο παράδειγμα ενός δύσκολου μικρού παιδιού του οποίου το κεφάλι φαίνεται να συνδυάζεται με το κεφάλι του μπαμπά του. Θα το κοιτάξεις επίμονα λίγο πριν το καταλάβεις.

Τέλεια χρονομετρημένη οπτική ψευδαίσθηση φωτογραφίας
Πηγή: zayndricz/Reddit

Διαβάστε επίσης: